en helt vanlig måndag

Var det nästan igår, största skillnaden var att när johan o jag kom hem från jobb så var vovvarna fulla med energi så vi körde upp till slinga och joggade lite med dem, de var jätte duktiga och vi joggade till tilda började bli trött.(eller var det matte som blev trött??) 
Theo tyckte det var jätte skoj, emellanåt sprang han jätte fort!! Men vi får ta det lugnt tilda är inte så gammal eller hon blir ju hela 10månader idag :) Grattis!!
Theo kan gott behöva det, han får nog följa med johan fler gånger!! Vi har en upplyst slinga i skogen som e perfekt att jogga i, var rätt många där igår!

På kvällen körde vi till leffe o sabina där bjöds det på några köttbullar(som vanligt) När vi kom dit så sprang theo till kylen direkt han kommer alltid ihåg att leffe bjuder på nått gott!!
Tänkte jag skulle träna lite target idag med tilda, har läxa till imorgon att få henne att krypa men det kommer vi aldrig att fixa hur svårt som helst!!
Vi får väl träna hela natten!!

Kommentarer
Postat av: Anki Jönsson

Grattis Tildan!!!! Hade nästan glömt att det är den, eller var den 27 redan

Kram

2009-01-28 @ 01:22:20
URL: http://www.jankils.se
Postat av: Bella

Haha ja man har ju inte direkt händer till att kunna sköta ett par riktiga fiskar så det fick bli fejk :). Haha!! Jaa det tykker ja du ska göra. Dessa är lätt skötta!! hihi :)

2009-01-29 @ 09:22:13
URL: http://bellakrille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0