fästingar



Dessa små äckliga helt värdelösa djur är nu komna, har redan plockat 3, två på theo o en på sessan. Theo får såna sår och bölder efter sina så det ser äckligt ut.
Katterna ger jag frontline och de verkar tåla det bra och får sällan fästingar. Vill inte sätta frontline på hundarna för att det försvinner när de badar och man kan inte sätta på det oftare för det
I år testar vi nått nytt tic-clip. Är en bricka man fäster i halsbandet som ger bioenergi som skapar ett fält runt djuret så att fästingar inte kan lokalisera dem. Vi får väl se. Theo testar det och funkar det på honom ska tilda oxå få ett. Theo verkar få mer än tilda därför får han testa först!

idag var vi o simmade på helsingborgs djursjukhus igen var mer än 3 veckor sedan, så vovvarna blev glada när vi stannade på parkeringen!


På lördags ska vi till Klippan och tävla på en inoff är faktiskt ganska många anmälda mellan 30-40 i varje klass. Sedan ska vi på kalas på kvällen min syster och hennes son fyller år. Sen är det tippen på söndag!!

Kommentarer
Postat av: Anki J

Låter spännande med det nya anti-fästing-grejen men var köper man det?

2010-04-09 @ 01:58:44
URL: http://www.jankils.se
Postat av: Susanna

Du måste skriva hur det går med den nya fästinggrejen. Läste om det förra året.

2010-04-09 @ 08:17:45
URL: http://www.gizmozorro.cybersite.se
Postat av: mia

Uppdatera gärna hur det går med fästingbrickan. Vill helst inte heller använda frontline... Söta bilder på Tilda en bit ner :)

2010-04-09 @ 22:49:00
URL: http://swimmia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0