snabbresume

av helgen!

I lördags var det inoff agilitytävling på östra ljungbys naturbruksgymnasium, jätte bra plan och solen sken dock blåste det ganska bra till theos förtjusning! Hade dock kvar honom på banorna hela tiden men han var sååå långsam! Tilda däremot var ju snabb men i agilityklassen tog hon balansen vid fel tidpunkt i hoppklassen fick hon frispel och sprang av banan, då blev jag faktiskt sur på henne och tog henne under armen och gick ur banan! Hon måste lära sig att det är ingen lek inne på banan utan allvar.
 på kvällen var vi på kalas hos min stora syster och hennes son!

Igår bar det iväg mot tippen en runda(såååå tråkigt tycker jag) sen åkte vi till skåne plantor och köpte lite thujor(stavas det så) en hängvide och några småblommor! Sen var det hem o hämta hundar och iväg till dösjebro för kalas för johans mormor. Helt slut igårkväll satte vi på en wallanderfilm och kröp ner i källaren!!

idag storstädar jag sååå skitigt här hemma har dörrarna öppna och det är så härligt med frisk luft, dags att hänga upp tvätten nu!

Hej svej!!

Gå in på Wilmas blogg och kollade vad wilma o tilda hade för sig igår

Kommentarer
Postat av: Martina

Håller med dig!!! De e sååå tråkigt med tippen! :-/ Vi kör oxå skit i omgångar nu...

2010-04-12 @ 12:03:19
URL: http://martinamedflock.blogg.se/
Postat av: mia

Låter som om ni har haft fullt upp i helgen :) Bättre lycka med agilityn nästa gång! Kram

2010-04-12 @ 13:14:37
URL: http://swimmia.blogspot.com
Postat av: Catrin

Trist de inte gick så bra! :( I morgon börja vi vår agilitykurs. Ska bli roligt. Hoppas Siri också tycker e.... hon har blivit en riktig tråkhund sen hon fick valpar! :(

2010-04-12 @ 21:57:37
URL: http://cathe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0