Vilket väder

Idag skulle jag hoppa in och jobba lite extra, var riktigt trött imorse och kände nu är det bara 2 dagar kvar sen e jag ledig! Iallafall så började det snöa rätt rejält imorse så jag stack iväg i tid för att försöka att slippa köra hem när det är mörkt.
Tog nästan 2 timmar för Johan att köra hem så då fick jag lite panik, tog motorvägen trots att det var stopp på den eftersom de inte plogade de mindre vägarna.... de blåste rejält så inget kul väder att åka hem i. Sen ska vi inte tala om vad de gör här hemma på vägarna, INGENTING!! Har inte sett någon som helst skottning eller grusning här ute så det var bara till att köra lite rally så man inte fastnade i snön. Tur man kom hem iallfall o då tog vi på hundarna täcken o gick ut o busa i snön!

Här kommer lite bilder från ikväll!






 Ursäkta bilden på tildas tuttar :)



Kommentarer
Postat av: Anki J

Ja, i dag skulle hundarna behövt ha hela overaller på som täckte hela kroppen för att slippa alla snöbollar i pälsen

Kram

2010-01-28 @ 02:06:16
URL: http://www.jankils.se
Postat av: madde

usch ja, ja skulle ut och kört igår men jag vände igen..

Har du hittat nån fin klösmöbel. vi ska nog beställa nr D6 i grå. eftersom där inte är så många hus.Zelma gillar inte hus. :D

2010-01-28 @ 09:09:28
URL: http://wilma07.blogg.se/
Postat av: Catrin

Usch ja det va hel stopp på motorvägen hur länge som helst vi såg det härifrån vårat vardagsrumsfönster. Dock såg det väldigt mysigt ut att titta på det låååånga ledet med ljus! :) E dock glad att man satt hemma i värmen!

2010-01-28 @ 12:07:21
URL: http://cathe.blogg.se/
Postat av: tina

brrrr, det såg kallt ut. Jag verkar vara den enda som inte hade några problem med att ta sig hem från jobbet. bussenva endast 2min sen och han körde så lugnt och fint.

2010-01-28 @ 15:46:21
URL: http://tiro.blogg.se/
Postat av: Leia, Lady & Co

Hihi, vi känner igen det där med snöbollarna :)

2010-01-29 @ 17:36:31
URL: http://swimmia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0