25 april

Oj vilken dag vi haft och vilken påsk underbart väder! idag fick vi sova till 8, sen bar det iväg till bauhaus för att köpa lite jord och bark, sen åkte johan ut med båten o jag och lukas planterade om alla blommor och lite nytt i växthuset, tänkte odla, gurka, paprika, ruccola och morötter. sen putsade vi fönsterna på huset, johan klippte gräset städade huset och gick en runda med vovvarna, grillade gott på kvällen och nu ligger vi pall i soffan!


Idag fyller Lukas 4 månader, tiden springer bara iväg!!
Nu tycker lukas det är roligt att få sitta upp innan skulle han bara stå hela tiden, ligga i gymmet går oxå bra och nu ligger han oftast inte kvar på samma ställe som man la han på han ålar lite uppåt hela tiden, har lyckats vända sig från mage till rygg ett par gången men inte mer, älskar att ta allt han kan få tag på och smaka på det!   

har börjat äta gröt med lite katrinplommonpure och även fått smaka potatis/majs pure, gröten gillar han! Puren var inte lika uppskattad men gick bättre efter någon dag!


Här smakar han på potatis/majspuré för första gången som mormor lagt i påskägget!

Vi ska fortsätta med smakportionerna och främst blir det grönsakspureér. Han får 1-2 flaskor ersättning om dygnet resten ammar han.

han älskar att bada. ibland får han duscha med oss, ibland i bumbostolen och ibland i badbaljan, i baljan plaskar han så mycket att mycket vatten åker ut! 

  


Och så dreglas det en hel del, även kräker gör han fortfarande ganska mycket!Världens underbaraste är han!! Sussar gott i sin säng nu, oftast så ammas han vid 8 sen lägger vi han i sin säng och sätter på mobilen och säger godnatt så sussar han gott efter ett tag, oftast så sover han till 5-6 då äter han och sen somnar han om till ca 7, detta har dock inte riktigt stämt de senaste dagarna vaknar oftare och sover inte lika länge, är en sån utvecklingsfas, men vi ska nog inte klaga!!

Imorgon är det 4 månaders kontroll på bvc sen är det babysim det var lov förra veckan så vi längtar!

Natti natti
 Kommentarer
Postat av: tina

Han är så fin lilla dreggel och spy pojken.

2011-04-26 @ 08:31:22
URL: http://tiro.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha, har du sett den sista duschbilden? ser ut som han redan börjat tappa håret framtilll

2011-04-26 @ 20:15:15
Postat av: Anonym

det va jag igen som skrev det

2011-04-26 @ 20:15:42
Postat av: Tina

datorn bråkar med mig. det va alltså JAG som skrev alla ovanstående

2011-04-26 @ 20:16:32
URL: http://tiro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0