För 1 år och 1 månad sedan

Tänk vad tiden kan gå fort! Ibland går jag tillbaka ett år i bloggen och kollar vad som hände då! För ett år sedan gick jag med Lukas i magen och vi renoverade vårt stora rum! Så längesedan var det ju inte!
Imorgon ska Lukas till mormor några timmar, johan ska jobba på knutstorp och jag ska med jobba fast i djursffären!
På söndag är det dags för änglagudstjänst, när Lukas döptes hängde de upp en ängel i trädet i kyrkan och ni ska vi få hämta den och äta tårta :) mums!

Underbara Lukas!!


Sylt

Idag fick jag lite sylt på mackan! Mums!!


Blogg app

Nu får vi testa! Var inne på catrins blogg och läste att blogg.se hade fått en app äntligen! Hoppas detta blir ett smidigt sätt att blogga på!! Idag har vi träffat de flesta från mammagruppen! Det är full rulle och hög volym på våra mamma träffar nu! Igår försökte Lukas åka i sin gåvagn!


Godmorgon! Har precis vaknat från förmidda...

img_6039 (MMS)

Godmorgon! Har precis vaknat från förmiddagstuppluren, denna tröjan har mamma sytt hon lyckades med mudden:) har nog varit alldeles för lång mudd innan! Tack anna för tipset!! Idag är det babysim jippie!! Imorgon ska vi gå upp till öppna förskolan och busa med alla barnen där!!


Godmorgon! Har precis vaknat från förmidda...

img_6039 (MMS)

Godmorgon! Har precis vaknat från förmiddagstuppluren, denna tröjan har mamma sytt hon lyckades med mudden:) har nog varit alldeles för lång mudd innan! Tack anna för tipset!! Idag är det babysim jippie!! Imorgon ska vi gå upp till öppna förskolan och busa med alla barnen där!!


Skulle sy ett par byxor i detta dina Manch...

img_8070 (MMS)

Skulle sy ett par byxor i detta dina Manchestertyg, prickarna är ljus blå inte vita som det ser ut på bilden! Stygnen under resåren blev inte snygga  så jag sydde på ett vitt band och nu tyckte jag byxorna blev lite väl flickiga! Vad tycker ni??


Nu är overallen nästan klara, ska bara hit...

img_3671 (MMS)

Nu är overallen nästan klara, ska bara hitta några fräcka knappar att sy fast!! Fodret är av teddytyg så den är varm och go, perfekt att ha i vagnen!!


Någon som vill smaka?? Idag fick vi ett ny...

img_8482 (MMS)

Någon som vill smaka?? Idag fick vi ett nytt paket från buzzador! Som buzzador  får man testa olika saker och denna gången fick vi testa barnmat! Så här står några burkar om någon vill smaka :)


Tack syster Tina för prenumerationen av ti...

img_4715 (MMS)

Tack syster Tina för prenumerationen av tidningen!! Fick den på posten idag :)


Tack syster Tina för prenumerationen av ti...

img_4715 (MMS)

Tack syster Tina för prenumerationen av tidningen!! Fick den på posten idag :)


Så här fin var jag i fredags när vi var på...

img_2198 (MMS)

Så här fin var jag i fredags när vi var på kalas hos Madde! Stilig påg!! Idag har vi varit på babysim det var super skoj idag med! Vi fick sitta på mattan som flyter och hoppa ner i vattnet! Jag blir inte längre ledsen efter dyken, super duktig är jag!  Ikväll kom farmor och farfar och hälsade på! Har varit på toppen humör hela dagen, har varit lite gnällig de senaste dagarna men det beror på tanden som tittar upp!!


ute o går


gåvagn



I onsdag körde vi upp till tina olivia och patrik. På vägen upp körde vi inom ullared jag och mamma!
Jag köpte en vinteroverall till lukas, 1 pyjamas och 2 bodys. Sen hittade jag skydd till bilstolen och spegel till bilen så man ser lukas där bak. Av mamma fick lukas en gåvagn!



Väl uppe hos tinas familj så visade lukas sin favorit på youtube :) imse vimse spindel. alla fick lyssna på den!

Världens finaste lilla Olivia!!



Igår var vi på 25 års fest hos sabina, eftersom vi ändå körde förbi svalöv bestämde vi oss för att lukas skulle få
 spendera kvällen hos mormor!
Det hade gått jätte bra, när vi kom hem blev theo helt galen och skällde en hel del så han vaknade till,
sen blev han jätte ledsen och inget hjälpte mitt i allt skrikande upptäckte jag att tanden i underkäken hade
brutit igenom, så lite alvedon och sen nannade han gott i våran säng, vi somnade strax innan 2 och strax efter 7 var det någon som vaknade...

idag har vi ändå hunnit med en hel del men nu är det soffan resten av kvällen!
Jag badade och klippte theo och tilda idag så nu är de rena och fina :)


Godmorgon! Sitter i moster Tinas soffa och...

img_8840 (MMS)

Godmorgon! Sitter i moster Tinas soffa och tittar på tv! Alla andra soverförutom jag och mamma! Har sovit i resesängen hela natten!!  Igår shoppade vi på Ullared, fick en gåvagn av mormor :). Sen köpte mamma en vinteroverall och lite annat till mig bl.à bilen jag leker med på bilden!


pladask kullerbytta

Idag var det dags för babysim igen, idag följde mormor med och jag tog tillfället i akt och gav henne en kamera :)

idag fick bebisarna testa rutchikanan och wow det gick undan, först åkte de nerför med hjälp av våra händer, andra gången släppte mari(instruktören) dem och vi fångade upp dem efter ett dyk :) Lukas drog upp sina knä så han lyckades ta en kullerbyta i vattnet :) så skoj det var idag!







Imorse hjälpte Lukas mig att dammsuga, han är såå snäll och hjälpsam!!


Sydde en mössa till honom igår sen sydde jag ett par matchande byxor i samma tyg, gjorde en lite tightare modell av den vanlig muddbyxan så här blev den, imorse sydde jag ett par byxor till i ett blått tyg med spindlar på!


Imorgon åker jag lukas och mamma till göteborg för att spendera 2 dagar med tina och olivia och lite patrik!
men först stannar vi inom ullared på vägen upp!!

Ikväll får vi besök (tycker det är så skoj när vi får besök, är dock inte jätte ofta vi får det)
lina benny moa och nellie kommer :)

 Lilla Nellie!!


massa bus med tildisen

Häromdagen hade vi besök av denna filuren,

men plötsligt försvann den, undra vart den tog vägen??



Lukas älskar leverpastejsmacka, ibland får han äta den själv, och han är inte snål han delar gärna med sig till stora syskonen!




   



Har börjat spela fotboll :)


Vår fina goa Tilda!!



Lukas har fått en garderob  på sitt rum och nu är den klar invändig, med galgar, lådor m.m

Sydde en morgonrock med fleece på insidan till honom, perfekt att ha på  sig morgonen!!

Han älskar att busa med tilda och hon är så busig! 



En bild för er som inte är äckelmackade :)



Jag får inte rätt på halsmudden! Hur jag ä...

img_3958 (MMS)

Jag får inte rätt på halsmudden! Hur jag än syr fast den hänger den liksom över kanten så man ser tyget på insidan! Hur gör ni som syr med bara mudd?? Detta har jag pysslat ihop idag iallfall! Snart babysim!!!:)


Idag öser regnet ner :( då passar det bra ...

img_1525 (MMS)

Idag öser regnet ner :( då passar det bra att bara mysa och leka inne! En stor favorit nu är telefonen jag fick av farmor! Igår kom äntligen min 6;e till världen! Välkommen nellie!! Idag ska vi åka och handla mat! Imorgon börjar babysim! Jippie!!


Mitt senaste syprojekt! En morgonrock till...

img_2373 (MMS)

Mitt senaste syprojekt! En morgonrock till Lukas kommer ju blir kallt till vintern här om morgnarna! Sydde den i detta söta spindel tyg med vitt fleece  som foder! För att slippa knyta band rund midjan som nog aldrig sitter kvar satte jag tryckknappar!! Får se vad jag hittar på härnäst :) Snart ska vi jag Lukas och mamma åka upp till Göteborg på vägen upp stannar vi inom Ullared :) ska bli såå skoj och mysigt! Jag och Tina ska byta bebis då :) Jag jobbar denna helgen och imorse sov Lukas till 8 vilket var väldigt skönt, johan var iväg och fiskade idag så Lukas fick vara hos mormor några timmar och han hade skött sig!! Hoppas på lite sovmorgon imorgon med!!


RSS 2.0