Vi är på Öland!! Åker hem imorgon kom hit ...

img_9498 (MMS)

Vi är på Öland!! Åker hem imorgon kom hit i torsdags och det har regnat och regnat ikväll blev det dock lite uppehåll! Idag var vi på Ölands djurpark skojigt med alla djur och karusellerna var roliga att titta på, jag åkte med i sagotunneln :)  dock så småregnade det hela tiden! vovvarna är såklart oxå med och har varit jätte duktiga!!  2 veckors semester har pappa kvar och vi hoppas på lite mindre regn nu!!  Idag tittade min lilla kusin ut äntligen!! Hon ska heta Olivia! Jätte söt vi längtar efter att få träffa henne! Grattis moster Tina och Patrik, bra kämpat!!


Titta vad mamma hitta på Åhléns! Synd vi i...

img_5887 (MMS)

Titta vad mamma hitta på Åhléns! Synd vi inte har den affären närmre oss de har ju fina kläder till bra priser! Idag blev det en Pippi tröja en solhatt och ett par tuffa shorts!! Nu ska mamma o pappa kolla på ny kamera!! En stor kamera!


Titta vad morfar och tant Nettan kom med i...

img_8564 (MMS)

Titta vad morfar och tant Nettan kom med idag :) en lastbil till mig! Tack snälla den var jätte rolig speciellt däcken!! Idag har moster Tina varit rökfri i 3 år, hon är jätte duktig!


Full fart framåt!!!!!!!!  Sakta men säkert...

img_9606 (MMS)

Full fart framåt!!!!!!!!  Sakta men säkert går krypandet även framåt nu!!


Idag var Johans första riktiga slappedag p...

img_9967 (MMS)

Idag var Johans första riktiga slappedag på semestern! Vi hant med ett besök i Lund en runda på center syd där vi fyndade, 2 tröjor till johan en sommarkofta till mig 2 bodys och 1 tröja till Lukas hela 208:- ibland kan man göra fynd :) jag önskar förresten mig en pippitröja gärna en till Lukas med :) de har ju blivit jätte moderna tycker de är så fina!  Kan man sticka dem själv??  Sen tog vi en långrunda med hundarna, kvällen har vi spenderat i soffan, i helgen ska vi på äventyr! nu är det hög tid för sängen, hoppas på en god nattssömn, inatt var ingen höjdare en orolig Lukas:( trevlig helg på er alla!!


Kolla vad gurkorna och vindruvorna växer ;)

img_5009 (MMS)

Kolla vad gurkorna och vindruvorna växer ;)


swim swim



V. 36 ska vi börja på babysim fortsättning. åhh vad härligt!!

Igår var vi som sagt i karlslundsparken i la och träffade några från mammagruppen, 4 av 7 familjer var där!

Här leker jag med Joline och Alice,

 Gustaf kom även lite senare och lekte med oss!

Somnade som en stock när vi kom hem men inatt drömde jag mardrömmar(tror jag drömde om kossan jag blev rädd för i parken igår), mamma o pappa fick vara uppe med mig mellan kl 1-2 inatt, sen somnade jag gott i deras säng (eller mammas säng) Pappa är och hjälper Leffe med deras kostall idag.


Så här ser mina vovvar ut när man säger PANG till dem :)
 Ser dom inte väldigt döda ut??

Trevlig helg på er allihopa!
Imorgon är det beräknat att min kusin ska titta ut, men den har det säkert lika bra i tinas mage som jag hade i mammas :)

Ikväll träffade vi några av  mina kompisar...

img_6212 (MMS)

Ikväll träffade vi några av  mina kompisar i mammagruppen och deras familjer, ja denna gången var även papporna med :) vi träffades i karlslundsparken, jätte trevligt, Lukas somnade nästan i bilen på vägen hem, jag fick leka får och kossa för att hålla han vaken hela tiden :) hem på med pyjamas och sen välling sen somnade han när där var lite välling kvar och nappen spotta han ut så trött var han kämpigt att leka med kompisarna:) imorgon ska min farfar få köra en Ferrari spännande!! Och nu har förresten pappa semester 25 dagar ledigt såå mysigt vi ska ha det!! En tripp till Tina och Morgan, en tripp till Öland och självklart ska vi till Göteborg när min kusin behagar titta ut :)


Idag blev jag en stor pojke! Efter att jag...

img_4773 (MMS)

Idag blev jag en stor pojke! Efter att jag sovit en stund på magen och sen vaknat drog jag mig längst spjällorna på sängen så jag nästan stod upp då bestämde sig mamma för att flytta ner sängen så nu bor jag långt ner i sängen!! Stora killen!!


karneval

Igår följde jag och Lukas med mamma på karnevalen, vi mumsade jätte stor och god våffla :)
Sen fick Lukas en jätte fin mysig tröja av sin mormor! Tack snälla mormor!!

 

eller hur är den mysig??



häromdagen satte jag lukas i sin säng när jag skulle städa lite på hans rum, vänder mig om och ser detta, visserligen kan han inte sätta sig upp själv men man blir ju rädd, dags att flytta ner sängen kanske??



Igår vägrade Lukas somna så till slut var kl halv 11 då gick vi och lade oss allihopa i våran säng och vi somnade allihopa! Han har varit orolig inatt, gnytt mycket och rullat runder massor, men han åt inte fråns 7,20 sen somnade han om till 9, jag vaknade kvart i 9 då sov hela huset, härligt!! åt frukost gjorde vi tillsammans kl 10, nu har jag storstädat huset johan röjer i trädgården och lilleman nannar. Ikväll blir det åter ett besök på karnevalen för den årliga älgkebaben :). Vi brukar alltid äta den på helsingborgsfestivalen men i år missar vi den festivalen! Så ikväll kommer leffe och sabina med.

Nu är det lördag!!!

Kan Elias komma hit en dag och testa så at...

img_9196 (MMS)

Kan Elias komma hit en dag och testa så att byxorna passar :)


Min farmor och farfar var precis här och t...

img_8301 (MMS)

Min farmor och farfar var precis här och titta vad fina kläder jag fick! Tack snälla!! Jag visade dem även hur snabb jag är i min gåstol :) nu är det frukost!!


Hopplösa nätter?????????????? Igårkväll åk...

img_3088 (MMS)

Hopplösa nätter?????????????? Igårkväll åkte vi in till karnevalen en runda, Lukas blev jätte trött vid halv 8 och somnade i vagnen sov sedan 40 min kanske. När vi kom hem så var han pigg och glad! Vi 9 fick han välling hade då inte ätit på 4 timmar men sen skulle han inte sova!! Tror klockan var strax efter 10 när han somnade! Halv 2 vaknade jag av att han skrek, gick in lugnade han och gav nappen verkade som att han somnade om jag gick för att kissa då började han gallskrika! In och trösta men det hjälpte inte till slut gjorde 60ml ersättning han drack inte ens upp allt, ville ändå inte somna, nattade han i gungstolen men så fort jag la han i sängen började han gallskrika sen höll vi på så i en timme, johan kom upp och gick runder på han ett bra tag, till slut somnade han i vagnen!! Vid 5 skrek han igen, suck! Tog upp han i vår säng och han somnade och sov till 8, jätteglad när han vaknade, fick precis lite välling! Varför panikskriker han så vissa nätter? Ganska uppenbart att det inte är hungern!!  Man blir trött i huvudet! Nu ligger gossen min och sjunger så vackert i sängen bredvid mig :) mysigt!  Idag blir det ännu en hemma dag! Hoppas det inte kommer mera regn nu!! Stort grattis till Catrin och hennes Chrille som nu fått sin lilla tjej! Mysigt!


grått

Idag är det riktigt höstväder, blåser och regnar konstant!
Vi hade funderat på att åka ner på kulijuli på landskronakarnevalen ikväll men hur kul är det när det regnar....jag som var sugen på festivalmat!!

Idag har jag sytt, blev först en fleecefilt och kuddöverdrag till vagnen



Sen sydde jag en t-shirt som jag blev himla nöjd med, hoppas bara den passar för lilleman sover just nu

Framsidan :    Baksidan :   roligt med tyg som har fram och baksida :)



Lukas i några byxor och en scarfs jag sytt tidigare:

 








Jag älskar frukt! Tycker mindre om lagad m...

img_7495 (MMS)

Jag älskar frukt! Tycker mindre om lagad mat :(


Var har Lukas varit??:)

img_6407 (MMS)

Var har Lukas varit??:)


gott gott i gottgott



Jag älskar gröt! Här "äter" jag alldeles själv :)


I veckan var vi och badade hos mormor, hant även bada lite med mamma och pappa sen gick jag upp till mormor och mamma och pappa satte igång alla bubblorna och bara njöt, de vill oxå ha en sådan pool ;)

 mysigt


Vi har varit hos mammas gamla klasskompis och hennes son Alve, Alve är 5 dagar äldre än mig!

 vi badade i Alves pool :) 


Jag är en liten busunge och mamma och pappa får jämt höra att jag ser ut som en liten buse ;)







Lukas nya resevagn!! Han somna direkt i de...

img_8438 (MMS)

Lukas nya resevagn!! Han somna direkt i den :) nu ska vi på marknad!


Nya tyger som kom igår! Är på jakt efter e...

img_1430 (MMS)

Nya tyger som kom igår! Är på jakt efter ett tyg med igelkottar på tror stoff och stil haft det innan men ej nu! Kameleont har lila i velour men nån mer måste ha ???


Idag fyller mormor år vi överaskade henne ...

img_7209 (MMS)

Idag fyller mormor år vi överaskade henne med att komma med tårta och present! Mormor och Magnus har köpt ett spabad som jag bara var tvungen att testa, jätte skoj :) här badar jag med Magnus! Sen kröp så klart mamma och pappa ner!!


brum brum

Vilken varm helg vi fick!

Idag gick vi ner till havet med vovvarna så jag och vovvarna fick ta oss ett svalkande dopp, jag lekte mest med vattnet medans hundarna fick simma länge!





På eftermiddagen körde vi till dösjebro, farfar skulle ha lite kalas men vi kom tidigare för det var så varmt så vi tog ett långt dopp i poolen, jag dök tom 2 gånger utan att bli ledsen :)

Sen kom alla gäster, moa och wilma körde lite i sin cab och jag ville så gärna följa med och det fick jag :)



Mamma och pappa fick liten paus från mig och passade på att mysa lite extra med theo o tilda



När klockan blev 8 så fick jag min välling sen ville jag inte sova, var ju så mycket roligt folk där så jag piggnade till, mamma o pappa trodde jag skulle somna på vägen hem men icke, dessutom så körde vi på en grävling på vägen hem, den nuddade bara bilen och klarade sig förmodligen så vi inte kunde hitta den, när vi kom hem ville jag inte sova var jätte pigg, så strax efter 10 somnade jag i vagnen nu nannar jag gott och ska försöka göra det hela natten(tycker mamma o pappa iallfall)

natti
 


bakis.......

Igår kom tina, morgan, bella, krille och elias hit, vi åt massa god mat, god efterätt och gottis och hade det jätte trevligt! Lukas kunde inte riktigt komma till ro och somnade först vid halv 10, vi kom i säng vid halv 1. Lukasmatning vid 2 sedan vid 7 efter det ville han inte somna om så strax efter 8 gav vi upp och gick upp, åt frukost sen somnade lukas och jag lade mig på soffan och somnade jag med, skönt, känner mig lite bakis idag, trött och lite huvudvärk!

Just nu hoppar Lukas i hoppegungan!

Ang. sulky så kan jag ju inte vara som alla andra men har bestämt oss för vilken sulky det blir nu, det blir denna
 Väldigt lik carena easy fast snyggare i färgen och det finns en tittut lucka i suffletten och liten extra solsuflett. 2me heter den!



Igår åkte vi tillsammans med mamma till min mormor i jonstorp, lukas fick sommar och 6 månaders present av sin mormor

 2 pyjamsar, påslakan, foppatoffler och en t-shirt

Idag ska vi bara ta det lugnt här hemma!



Stort grattis till min farfar som fyller år idag!! Hipp hipp hurra!!

RSS 2.0