I fredags hämtade mamma och pappa hem sina...

img_7224 (MMS)

I fredags hämtade mamma och pappa hem sina nya sängar!! Nu ska de sova som kung och drottning :)!! Jag fick vara hos farmor under tiden! Farmor hade tänkt mysa med mig men jag passade på att sova i 4 timmar och vaknade när mamma o pappa kom dit :) sen stannade vi så myste jag med farmor och farfar! fick en jätte fin speldosa av dem!tack så jätte mycket farmor!! Igår var det dags för mormor besök! De vuxna åt kallops och äpplekaka! Sen gick vi en runda med alla vovvarna! Annars bara mös vi! Kläderna på bilden fick jag av min snälla mormor!! Tack mormor!!


Inatt sov Lukas från 23 till halv 7 då jag...

img_1533 (MMS)

Inatt sov Lukas från 23 till halv 7 då jag väckte honom lätt för mina bröst sprängdes nästan :) och han hade inte ätit sen halv 11. Sen låg vi kvar o mös i sängen, detta behövde vi båda två! Gick upp för ett tag sedan då han fick tokont i magen det släppte sen o han somnade i min famn.  I måndags köpte vi miniform droppar till honom och jag försöker dricka mindre mjölk hoppas vi kan hitta orsaken till hans gaser för detta är inte roligt! Hoppas inte han får kolik! Idag ska vi till center syd och lämna tillbaka vår värmefilt för den har gått i sönder, vill ha en ny nu för den är så skön att ha på ryggen!  Igår blev Lukas 1 månad, tiden går fort och han växer jätte mycket! Nästa vecka är det läkarkontroll!  Annars fördriver vi dagarna hemma och åker och hälsar på våra familjer och vänner!


Jag trivs hängandes på mammas mage!!

img_9897 (MMS)

Jag trivs hängandes på mammas mage!!


Inatt var en sömnlös natt! Lilleman har ha...

img_1310 (MMS)

Inatt var en sömnlös natt! Lilleman har haft ont i magen! Så idag tar vi igen oss på soffan ikväll ska vi åka och köpa droppar mot hans gaser i magen får hoppas det hjälper han! Han har som mest ont på natten! Stackaren!! Annars blir det bara en promenad med hundarna idag!


Dessa s.k bed rocker från brio är jätte br...

img_9526 (MMS)

Dessa s.k bed rocker från brio är jätte bra! Man skruvar fast dem på benen på spjälsängen och vips så är sängen en vagga! Lätt för Lukas att somna i på kvällen , våra köpte Sabina till oss, tack så mycket vi är så nöjda med dem! Hon jobbar på brio! Lukas har sovit bra inatt trots gaserna har hört han jämra lite ibland men sen somnar han om själv! Somnade halv 11 åt vid halv 4 och 7 sen gick vi upp vid halv 10 :)


4110

Ja 4110g vägde Lukas på kontrollen på bvc idag och hela 54 cm lång, på lördag blir han 4 veckor, REDAN!!
Tiden går fort och man kan riktigt se hur han har växt den senaste veckan, från att alla strl 56 var stora så sitter de nu jätte bra på honom!
Igår var jag i djuraffären och vovvarna fick sin försenade julklapp, en ny sele från hurrta, jätte fina!Vi försöker träna gå fint bredvid vagnen varje dag nu men theo vill gärna dra med oss alla ner i diket!! Tildas sele blev rosa och theo fick en gul!

I måndags började johan jobba igen och nu har vi vant oss vid att vara ensamma hemma på dagarna! Dagarna går väldigt fort och helt plötsligt är johan hemma igen! Mysigt är det!! Hinner inte med så mycket men det är ju det som är meningen jag är ju hemma med Lukas! idag har han dock haft ont i magen, massa gaser, stackaren! ikväll ska han få bada innan vi lägger oss, han har börjat kräka lite mer de senaste dagarna så nu e han lite klibbig!!
Oftast så somnar han mellan 23-00 och sen brukar han vakna mellan 3-4 på natten och äta och sen äter han igen mellan 6-7 sen brukar vi inte gå upp ur sängen fråns vid 9, så jag ska nog inte klaga!

Vårat lilla charmtroll

 


Idag är vi ute och smutsar ner våra nya se...

img_7553 (MMS)

Idag är vi ute och smutsar ner våra nya selar vi fick av matte när hon var i affären igår:) lillebror sussar gott i vagnen! I eftermiddag är det dags för katty att vaccineras!


Idag har vi spenderat hela eftermiddagen h...

img_9344 (MMS)

Idag har vi spenderat hela eftermiddagen hos mormor och Magnus! Mamma och pappa åt god mat och ananaspaj!vi gick även en runda i Svalöv med alla hundarna och mig:)  Jag fick dessa 3 jätte fina pyjamasar av mormor! Tack mormor!! Och tröjan och jeansen fick jag av pappas kusin Cecilia med familj som var här igår och hälsade på!! Imorgon börjar pappa jobba igen så nu e jag ensam hemma med mamma! Men det ska vi nog klara av!


Idag kom tant Bella och Tina och hälsade p...

img_4151 (MMS)

Idag kom tant Bella och Tina och hälsade på mig! Jag fick jätte fina kläder och nalle och leksak av dem! Bl. a denna fina mysdräkt! Tack så jätte mycket!!! Min navel trillade av idag!! Mamma och pappa var och pratade med barnmorskan från förlossningen idag och nu har de lite mer klart för sig vad som igentligen hände när jag kom till världen!! Sist men absolut inte minst så kan jag berätta att jag ska få en kusin i sommar :) moster tina och patrik är gravida!! Ska bli så skoj!!


Så här tuff var jag igår!! Kläderna har ja...

img_0931 (MMS)

Så här tuff var jag igår!! Kläderna har jag fått av moster Stella!! Jätte tuffa jeans! Inatt har jag sovit hela natten i min egen säng med lite matning hos mamma vid halv tre!Sååå duktig jag är!! Idag går vi upp tidigt annars brukar vi ligga till efter 9 tiden men idag väntar ett samtal på förlossningen, vi ska in och prata med barnmorskan och gå igenom förlossningen!! I eftermiddag ska pappa få erkänna sitt faderskap! Mamma hoppas på en liten vila sen innan vi får besök av Bella och Tina! Snart börjar pappa jobba igen, så mamma är lite nervös över hur det ska gå att vara ensam hemma med mig! I måndags var vi på BVC och jag hade då passerat min födelsevikt och vägde då 3690g börjar bli stor nu så mina 56 kläder börjar passa bra nu!!  Nu väntar snart frukost för mamma och pappa jag har redan ätit min!!


massa presenter

Lukas har fått massor av jätte fina presenter och här kommer lite på bilder, en del kläder låg i tvätten!


Av moster stella med familj 
Av faster lina med familj och Jennys mamma Helen 
Av morfar och tant nettan
Av moster tina och patrik
Av mammas farmor och farfar och mammas mormor
Av ingela och lennart
Av mormor fick vi en hel låda med massor av kläder och massa annat skoj
skor av moster tina till vänster de andra av sabina o leffe
Av fabror markus med familj
av pappas kompis stefan fick jag dessa tuffa leksaker
har fått massvis med leksaker av bl.a moa, sabina och leffe, Jenny och daniel och kusin Saga & Kevin
bok från moster Stella, skylt från Leffe o Sabina
påslakan av mormor
massa nallar
fin filt av farmor

Stort tack för alla fina presenter även dem som inte kom med på bild här i inlägget!



trötter





Så här trött blir man av att passa lillebror!!


Idag testar jag mitt fina babygym jag fick...

img_0402 (MMS)

Idag testar jag mitt fina babygym jag fick i julklapp av farmor och farfar! Fler än jag som uppskattade det!!


Idag har mamma och pappa beställt ny säng!...

img_0391 (MMS)

Idag har mamma och pappa beställt ny säng! Och eftersom jag uppförde mig exemplariskt under hela tiden i butiken fick jag en jätte fin nalle av tjejerna i butiken!!  Om 4-6 veckor kommer vi sova ännu bättre!!


9 dagar gammal

Liten uppdatering om vad vi gjort i veckan!

Vi har varit ute och promenerat med vovvarna och lukas i vagnen

  första gången gick jag och lukas bara nerför gatan men idag blev det en långpromenad för oss alla, långsamt!!

Lukas har fått sitt först bada, vilket absolut inte uppskattades det var mycket mysigare att ligga i badcapen efteråt



Vi har haft besök av pappa och nettan, mamma o magnus, jenny daniel o maja, johans föräldrar, madde markus o wilma och tina och patrik!
Tack för alla fina presenter lukas fått!!


Annars så rullar dagarna på! Imorgon ska vi ner till bvc får hoppas lukas har vänt i vikten nu men det tror jag! Amningen funkar bättre nu! Ska även ta bort tejpen på min mage imorgon, hon la nytt tejp när hon var här i torsdags och tog knutorna, snittet såg jätte fint ut fast ganska långt!Magen börjar sakterligen få tillbaka sin form :) -13kg på 8 dagar är ju inte heller fel :) Lukas är väldigt snäll, e han ledsen är det magen, blöjan eller hunger som krånglar! Nätterna har funkat ganska bra hittills, oftast så äter han bara en gång på natten vilket mamma tackar för!!

 lukas resultat av akut snittet en rispa på axeln





Stolt mormor  moster tina  och morfar

Natti på er!!!


Idag tar vi en promenad i det härliga vädr...

img_0383 (MMS)

Idag tar vi en promenad i det härliga vädret! Det går långsamt men framåt :)


RSS 2.0