Idag fyndade mamma 1 pyjamas och 2 bodys p...

img_9256 (MMS)

Idag fyndade mamma 1 pyjamas och 2 bodys på lindex till mig, har ju börjat köpa lite 74 i storlekar med får snart börja med mina 68 kläder det går undan nu därför är det bra med rean då jag knappt hinner använda mina kläder :) Igår var vi på bio och det var ju spännande, inte tyst en sekund var det så jag var inte ensam om att skrika ibland :) efter pausen i filmen somnade jag gott sen gick mamma och Laura ( Gustavs mamma) och åt lunch då sov vi båda gott i våra vagnar! Gustav är min granne och går i samma mammagrupp som oss han är en månad yngre än mig! Mamma sydde en mössa till mig idag, nu ska hon bara hitta lite roliga tyger som hon kan sy i :) Kram på er!! Förresten så ska jag få en liten kusin till, i augusti ska Moa bli storasyster! Spännande och stort grattis till familjen!


Titta vad mamma sytt till mig :) Får tacka...

img_7865 (MMS)

Titta vad mamma sytt till mig :) Får tacka anna för att hon skickade mönster till mamma! Nu ska vi vara hitta lite roliga tyger så vi kan sy fler :)


Värd varenda minut!! Ser ni programmet på ...

img_2112 (MMS)

Värd varenda minut!! Ser ni programmet på 4: an en unge i minuten? Man känner verkligen smärtan dom har! Kan ibland verkligen sakna att vi aldrig fick uppleva Lukas nyfödd och att allt gick som det gick samtidigt är jag så glad att det slutade bra tillslut! Imorse flög johan till Stockholm så vi är ensamma tills imorgonkväll! Imorgon är det babysim igen!  Ikväll tog jag en promenad så himla härligt när det är ljust om kvällarna nu!  Nu ska jag och vovvarna krypa ner, Lukas sover redan!


Grattis på 3 års dagen våran lilla prinses...

img_6388 (MMS)

Grattis på 3 års dagen våran lilla prinsessa!!


dopönskelista

Många har frågat vad lukas önskar sig i doppresent så jag har här skrivit upp några förslag förutom de klassiska doppresenterna!
Pappa har för övrigt "bokat" tandburk och bestick :)

Önskelista:
kläder strl 68 och större
gåstol
leksaker
bumbostol
tripp trapp stol
bärsele babybjörn active
stort fottoalbum med möjlighet att skriva text i
presentkort på babyland, barnens hus etc.
"kokböcker" för mat och diverse till behör

Fyller på om jag kommer på något annat!

3 månader gammal



Idag blir jag 3 månader gammal! Grattis till "lilla" mig" är ju inte såå liten :)

Igår fick jag bada i baljan, det är såå mysigt brukar sluta med att kissa lite :)

Här är en bild från babysimmet i tisdag, denna gången tyckte jag det var mysigt att ligga på rygg och flyta :)

 en riktig liten badpojke :)

Igår fick jag lite feber på kvällen 38,5 visade tempen, efter sprutorna men idag mår jag tipp topp igen!!

Idag tar vi det lugnt hemma, har haft en del att göra senaste tiden :) skoj!
Ikväll blir det kalas för benny som fyller år idag, grattis grattis, det gör även mammas kusin christin grattis grattis och mormors man magnus fyller oxå år idag, grattis grattis!!

Imorgon åker vi upp till moster tina och patrik, ska bli mysigt!!

Idag öppnade barnens hus på Burlöv med mas...

img_5260 (MMS)

Idag öppnade barnens hus på Burlöv med massa erbjudande, vi hade tänkt köra dit men farmor hant före oss :) med sig till mig kom hon med denna bilstol, snart växer jag nog i den ;) får passa på det var halva priset!  Idag var vi även på BVC 6490g och 61cm lång stora killen! Utslagen i min nacke var visst ett s.k storkbett! Att jag vissa dagar spyr fontäner är för att min mage inte funkar! Sen fick jag vaccin en spruta i varje lår ajajaj där räckte ingen sockerlösning i världen! I helgen ska vi till moster Tina och Patrik och kusin i magen :)


Lattemamma!! Idag har vi varit i Malmö, ja...

img_0648 (MMS)

Lattemamma!! Idag har vi varit i Malmö, jag skulle hämta gratis biobiljetter till barnvagsbio! Men först shoppade vi lite! Lukas var jätte duktig gnällde bara när det blev för varmt i vagnen!  Kl 15 öppnade bion och kön var lång, jag hade turen att få de 2 sista platserna :) så nästa vecka blir det premiär på bion för Lukas! På vägen hem gick vi inom och köpte varm oboy till mamma :)


Nytt projekt, får väl se vad det kan bli a...

img_2988 (MMS)

Nytt projekt, får väl se vad det kan bli av detta :)


Titta vad pappa kom hem med idag :)

img_3192 (MMS)

Titta vad pappa kom hem med idag :)


Igår testade jag att sy en s.k dagisväska!...

img_0737 (MMS)

Igår testade jag att sy en s.k dagisväska! Till nästa ska jag göra längre och smalare "axelband" sen ska jag inte glömma flecelinet ( eller hur det stavas :) ) så blir påsen lite stadigare :) Snart vågar jag mig på byxorna hittade tufft Jeanstyg och har fått mönster av anna!  Idag är det babysim men först BVC och träff med mammagruppen! Lilleman börjar vakna där inne nu, börjar få in rutiner det är nästan alltid dags för mat mellan halv fem och 6 på morgonen för att sen somna om någon timme till :) skönt!


babysim

En av tjejerna från mammagruppen går i samma babysim grupp som oss och skickade idag 2 bilder till mig från badet!





längtar redan tills tisdag!!

Dagens projekt är klart! Ett överdrag till...

img_1342 (MMS)

Dagens projekt är klart! Ett överdrag till Lukas lektäcke :)  Nästa gång ska jag försöka ge mig på att sy byxor till han, hur svårt kan det va liksom :)??


14 mars



Imorgon är det äntligen dags för babysim, imorgon åker jag dit ensam med honom men johan följer med varannan gång from nästa gång, det är ju på eftermiddagen!
Nu har vi börjat få ordning på hans rum, blev inte så färgglatt som jag tänkt mig men det gör vi om sen när han blir större och bryr sig mer om rummet :) det blev lite fårtema nu    

 Han har börjat greppa efter saker nu

Vi tränar även att ligga på mage det är inte så jätte populärt alltid







Nu ska Lukas nanna!!

Världens finaste!! Har ni sett så långa ög...

img_4118 (MMS)

Världens finaste!! Har ni sett så långa ögonfransar Lukas fått :)


Skönt att slippa overallen den blir så trå...

img_6958 (MMS)

Skönt att slippa overallen den blir så trångt i Bilstolen!


Godmorgon!! Ligger fortfarande kvar i säng...

img_8662 (MMS)

Godmorgon!! Ligger fortfarande kvar i sängen tog med mig Lukas in halv 7 så fick han mysa lite med pappa in han körde till jobb! Tror vi ska sova en timme till :) idag ska vi åka till min syster Stella och hälsa på väldigt tråkigt väder nu :( Igår hade vi vår första träff på mammagruppen, de andra mammorna var trevliga men jag är yngst! Lukas låg på filten och småflörtade med en tjej som heter Stella! 3 flickor och 4 pojkar! Den ena pojken bor i ett hus på gatan bakom oss! Nu somna Lukas får jag med passa på att sova lite till!!


Titta vad faster lina kom med till mig ida...

img_8215 (MMS)

Titta vad faster lina kom med till mig idag! Jätte tuff keps och skor, jag kommer bli så tuff i dem :) tack så jätte mycket lina!! Idag har mamma gjort fint i mitt rum, nu ska det bara till en gardin till , tyget räckte bara till en :) mamma har sytt en gardin och nytt överdrag till amningskudden!  Imorgon är det mammagrupp ska bli skoj att titta på andra bebisar!


Världens finaste Lukas!!



Idag kom Jessika och Cassandra på besök, Lukas fick en leksak och en body, tack så mycket!
Bilden ovan fångade Jessika på Lukas, så himla fin blev den!
 När de sedan åkt hem ringde Jenny och hon kom hit och bjöd på lunch! Så massa trevligt besök fick vi idag! nu ikväll kom dessutom madde markus o wilma på besök!
Vi har förresten bestämt vem som ska bli Lukas faddrar och det blir Markus och Madde!

På onsdag börjar mammagruppen och nästa tisdag babysimmet, här testar Lukas sina badbyxor :)


Idag lekte jag i babygymmet när mamma ploc...

img_6391 (MMS)

Idag lekte jag i babygymmet när mamma plocka undan, när mamma sen gick förbi mig sussade jag gott :)


Ibland hittar man fynd på promenaden idag ...

img_0117 (MMS)

Ibland hittar man fynd på promenaden idag blev det en hård brödbit!


nu flyttar vi

ja nu är det dags för oss att flytta till eget rum och för lukas att börja sova ensam i sitt rum! Då lukas får det stora av våra 2 små sovrum så tänkte jag ordna lite mer plats för förvaring av leksaker m.m

Har tänkt mig nått sånt här
  finns även att köpa en sån här hylla isåfall ska den vara liggandes med kanske såna här lådor i  sen på golvet vill jag ha en stor härlig grön matta

Jag vill ha ljusa möbler i hans rum men med färger som gör att man blir glad när man kommer in där!
Har hittat massa fina wallies(klistermärken) på tradera eller så får det bli någon väggmålning! vi får se!

Nu ska vi gå och posta inbjudan till hans dop! Tänkte ta en riktigt långrunda och gå ner till häljarp och posta dem idag!

För övrigt längtar jag så efter att babysimmet och mammagruppen ska börja, börjar känna mig lite ensam om dagarna.....

Hur trött man än är så går det att vara va...

img_4516 (MMS)

Hur trött man än är så går det att vara vaken när man har en sån söt pojke bredvid sig som ligger och småsnackar!  Han åt vid 5 imorse efter det krånglade magen för han har legat och jämrat sig fram till 8 då trycket i magen släppte, och nu e han ju pigg och ligger och testar rösten :) Idag är det städdag sen ska vi till Apoteket och sen handla frimärke!


RSS 2.0