pust, stånk och besvikelse

Idag blev vi upphämtade av Bella för att åka till cavalierspecialen på söderåsens bk, vi var där alldeles för tidigt så det var lååång väntan men tur jag hade Bella o bebisen med mig så jag fick lite sällskap! Tack!!







Kritiken:
18 mån B/t Feminim, något outvecklat huvud, bra ögon,behöver ännu utveckla nospartiet, utmärkta öron, bra hals, tillr förbröst något kort bröstkorg, hamoniska vinklar, rör sig trångt bakifrån, något löst framifrån Bra rygglinje i rörelse

Och vi åkte ut med en 2 :( Domaren pratade med mig efter han gav oss det blåa bandet och förklarade varför, han tyckte tilda hade för liten bröstkorg och den är viktig för den skyddar allt där inne m.m. kommer inte ihåg så mycket mer än just bröstkorgen var för liten och att midjan blev för markerad eller nått!
Vi chansar imorgon igen på Sofiero......



Kommentarer
Postat av: Susanna

Tack för grattiset! Resultaten finns ute innan man kommit hem, snabbt!

Synd att det blev en 2:a. Förstod inte vad han menade. Jag tycker hon är fin.

2009-09-12 @ 16:59:41
URL: http://www.gizmozorro.cybersite.se
Postat av: Martina

Bättre lycka imorgon!

Det är skönt med 2 dagar utställning. En 2a chans lixom :-)

Vi kom för sent idag och missade Adonis i unghundsklassen skitsurt!!! 400kr rakt ner i sjön... :-( Imorn ska vi vara i GOD TID på Sofiero!

2009-09-12 @ 20:30:08
URL: http://martinamedflock.blogg.se/
Postat av: jessika

Tilda är en frisk, fin, glad hund! Snäll o gosig och duktig på en massa saker. Dom borde dömma utifrån det istället!Tänk om jag hade kommit dit med Tusse som är reggad som shih-tzu.. men hon mår bättre än alla riktiga shih-tzuer! Tilda är JÄTTEFIN!

2009-09-12 @ 22:09:02
URL: http://tuffinghund.blogspot.com
Postat av: Anki J.

Och jag som har hållt tummen hela tiden för er men det är endå så att hon är mattes vackraste tjej. Håller tummarna för er i morgon igen. Bättre lycka då!

Förlåt att jag inte svarade på sms:et men hade valpförsäljning just då i Ullared sedan var det att skynda sig runt med kundvagen för att hinna göra några fynd.

2009-09-12 @ 23:23:20
URL: http://www.jankils.se
Postat av: Leia, Lady & Co

Men Tilda som är så otroligt fin! Håller tummarna imorgon :-) Kramar och nospussar från oss!

2009-09-13 @ 01:47:49
URL: http://swimmia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0