Bilder från resan i turkiet

Tina eftersökte bilder från resan och då appen på mobilen inte verkar funka alls de senaste veckorna så fick jag dra fram datorn!! r det bara min app som inte funkar??Första gången vi var på stranden! Det ser mycket mysigare ut än det var, man har sand precis överallt :)
När man vistas mycket i solen är det viktigt att smörja in sig rikligt och ofta!!Detta var höjdpunkten på dagen tyckte lukas, 1 timme på fm coch 1 timme på ef var de igång :)De flesta kvällarna spenderade vi inne i mysiga side, bilderna här är på vägen mellan hotellet och staden side
 
 
 
 
 
 Vissa kvällar satt vi vid poolen och gottade oss med chips och `"apelsinjuice"
 
 
 
 
 
 Kommer inte riktigt igång med den nya blogg.se här heller men nu har ni fått en liten inblick i våran semester! Vi sparar redan till nästa :)
 
Gick för övrigt över föväntan att flyga med lukas, ner sov han halva biten sen blev han lite rastlös (vem blir inte det) det tpg c 3H 20MIN att flyga, hem flög vi 23,20 så då sov han hela vägen hem!
han har varit jätte duktig hela tiden, slarvat med maten men vem orkar äta mer än pommes när det är 35 grader på dagen och 26 på nätterna??
 
 
En super härlig resa som  i hoppas få göra om snart igen!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: tina

Så underbart det ser ut.

2012-07-08 @ 08:56:09
URL: http://tiro.blogg.se
Postat av: tina

Så underbart det ser ut.

2012-07-08 @ 08:56:12
URL: http://tiro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0