BesökIdag fick vi besök av Knorris nya matte, hon var jätte trevlig och vi är säkra på att han kommer få det jätte bra hos dem! Känns alltid bättre när man hittat en bra familj han får flytta till!!

Igår mös kattungarna i soffan medan vi satt o åt, så mysigt de hade det!Har ramat in fottot på theo o tilda som vi tog hos fotografen blev super fint!!


Ok-stämpelNu är vi hemma igen efter ett besök hon veteriär Eva. Det blev ok för båda och båda fick sina 8v. vaccinationer och Albert blev även chippad.
De var båda snälla och somnade gott i bilen på vägen hem :)
Nu börjar det kännas att de snart ska flytta hemmifrån :(
Gustav ska vaccineras i augusti och då tänkte jag ta med Katty för att bara få en hälsoundersökning på henne innan vi parar henne igen. Ska även följa med pappa när han vaccinerar Albert vid 12v. ålder.

Kattungarna fick varsin påse med sig hem med lite mat och broschyren som är till de nya ägarna!

Nu är det full rulle på dem här hemma igen, kommer ju sakna dessa busar!Tilda blev jätte glad när vi kom hem med busarna så hon busade massor med dem i soffan :)


Buskatter

De har nu upptäckt att man kan klättra upp i fönsterkarmar och busa med blommorna :)
Roffe åkt hem

Och tilda e lite putt, theo fick busspratt med tilda idag, hon har ju bara busat med roffe hela veckan!

Vi har nu bestämt att ta en kull till på katty till hösten, och eftersom resultatet med albert blev så bra blir det samma pappa denna gången!!

 

Får hoppas det blir fler än 1 kattunge den gången så där e några syskon att bråka med!!

Semester

Blir inte mycket uppdatering nu vi har fullt upp med att ha semester!!

Häromdagen åkte vi till stora rastgården i landskrona!


Tilda har roat sig med att försöka få tag på mullvaden som härjar i vår trädgård, jäkla djur, gräver sönder gräsmattan!!

Sen får man inte glömma bort att vila lite!


Idag har vi haft en riktig slappedag tom husse tog en lugn dag, han e såååå flitig med taket på vårt huset, jobbar hårt varje dag!! Snart kommer bilder på hur det ser ut, fint blir det!
Kl 11 idag var vi ute i dösjebro vi hade sol o bad på schemat, i poolen hant vi allihopa bada 2 gånger sen blev det mest bus och mys i solen. När vi kom hem så städades i bilarna sen blev det en runda i skogen!!

Knorris har ev. hittat nytt hem hans ev. nya matte ska komma o hälsa på och blir det så att hon tar honom flyttar Knorris till Kävlinge.

Nu e det film o popcorn som gäller!!

Taket är borta!

Idag är vi trötta o slitna!
Igår hjälpte vi till att plocka ner taket!
Här hjälper husses bror oss!


Här kör jag Theo bort att skräp med gräsklipparen som har släp :)Sen åkte vi i släpet på vägen tillbaka :)Tog sen fotto på Tilda och på fottot syns tydligt att tilda har ätit dåligt senaste tiden magen är insjunken!
Hoppas aptiten kommer igång lite mer nu när roffe e här på besök och konkurrerar om maten!!Igår kom mamma och lämnade roffe hos oss, han ska bo hos oss tills söndag nästa vecka, imorse flög mamma o magnus till spanien och i år följer inte roffe med, förra året tog de husbilen ner och då var roffe med! Tilda o roffe busar hela tiden medan theo springer mest o skäller på dem att lugna sig, Theopolis!!
Han är igentligen bara avis att han inte hänger me, roffe är jätte snabb och det tycker tilda e skoj!!Roffe har en blå stor filt som han ligger på hemma men hos oss så tog theo den direkt, så roffe fick fotpallen :)
Nu ska matte storstäda, husse är ute och håller på att pappa och regla taket, hans bror o pappa e här och hjälper till!!ZZzzzzzz

testing testing

Husse har köpt en billyft till garaget och vi var tvugna att kolla så den gick som den skulle, upp o ner upp o ner!!Theo tittar på husse och tilda ber om att få komma ner hon tyckte den var läskig trots att den stod stilla, sen åkte tilda och jag(matte) upp o ner lite tills tilda inte tyckte den var läskig!!

simmat i poolen

Idag körde vi till dösjebro för att ta ett dopp i poolen!!
Här kommer bilder!
Sen får man sola sig torr :)


mys med brodern

Idag blir Albert 7 veckor gammal!!


Söker ett kärleksfullt hemKnorris söker ett hem dit han kan flytta när han blir 12v. gammal. Knorris är en busig liten kille med glimten i ögat, han älskar att busa men även att ligga i famnen och mysa och spinner jätte högt(därav sitt smeknamn).
Känner du någon som kan tänka sig att ta hand om Knorris?Kattvakt

I tisdagskväll fick vi besök av madde markus och wilma. Wilma har blivit vår första kattvakt, hon ser till så att de leker, äter, kissar och bajsar :)
Albert satte sig i lådan och kissade själv då tog wilma Knorris och satte han i lådan sen sa hon - Bajsa!!  :)


 RSS 2.0