Blivande pianist, javisst!!




 Joline jag och Adrian spelar :)
 Blivande band??


Stella och jag




Stella jag och Gustaf



Åhh vad jag tycker det är skoj att träffa mina kompisar!!

tänder?

Nu är tänderna i lukas nederkäke på väg upp!! Kan hoppas det är därför han har lite sämre nätter och vaknar alldeles för tidigt på morgonen ;)

Tömde nyss kameran och tänkte visa er vad vi hittat på!

tränat borsta tänderna



Lekt med Alve




Hjälpt mamma att moppa



Haft bio hemma :)

 


Varit på Ellies dop!





Idag ska vi åka till Kvärlöv för att träffa mammagruppen!!

När man vaknar alldeles för tidigt(halv 7)...

img_6125 (MMS)

När man vaknar alldeles för tidigt(halv 7) så är man trött! Idag somnade jag halv 10 framför bollibompa :)


Barnloppis

Idag åkte jag och Lukas till malmö barnloppis tillsammans med farmor och faster lina och kusin moa :)


 Lukas fick ett par jeans och en telefon av farmor, tack tack!




Sen fyndade jag 2 skjortor och 2  tjocka tröjor till honom och en verktygsbänk med massa verktyg till!
  

de 2 senaste kvällarna har vi inte brytt oss om att försöka natta lukas, så han har nattat sig själv, kryper upp i famnen och somnar, mysigt!!


pyssel



Har tidigare sytt ett överdrag till lammfällen i vagnen och igår sydde jag en matchande väska och kuddöverdrag!
Har verkligen hittat något jag gillar att göra! Tyget som blev över av jackan i fleece blev en filt :)

 Hängt upp jackorna i hallen :)  Idag fick Lukas en höstoverall av farmor, tack snälla kommer blir perfekt!




En av favoritsysslorna nu är att krypa ut i hallen och leka med allt som går att få tag på speciellt hundarnas koppel :)

Idag har jag lagat egen mat till lukas, får se om han uppskattar det mer?!
Han ville inte sova i fm tills slut somnade han i bilen på väg till farmor, sen blev det ingen eftermiddagstupplur heller, så kvart i 8 fick han välling och nu sussar han gott förhoppningsvis för natten, när börjar de sova bara middagstupplur?? Men 1 timme om dagen låter lite lite. tror att tänderna är på g nu det gnälls lite mer än annars.

Vi får väl se när våran lilla lukas ska få sin första tand, vårt lilla bustroll!!


När vi gick hem från att ha lekt med Lukas...

img_6621 (MMS)

När vi gick hem från att ha lekt med Lukas kompisar så var man så trött att man somnade sittandes :) Ikväll ville lilleman inte somna klockan hant bli nästan 10, sen satte jag mig vid symaskinen och sydde en "dagisväska" och kuddfodral till vagnen som matchar med överdraget jag sytt tidigare brunt med vita moln!  Vår tvättmaskin gick i sönder idag :( så imorgon får jag åka till Lukas farmor och tvätta det som inte blev klart! Suck! Snart helg och vi ska hjälpa mamma på lördag och avslutar gör vi självklart med ett bad i spapoolen :) Imorgon är förresten Lukas kusin beräknad, lina ska ju inte gå över tiden så bebis lär väl komma imorgon :) blir exakt 8 mån imellan de dem då!!  Nu ska jag Nanna hoppas på liiite sovmorgon imorgon iallfall längre än 8!


Idag var vi en runda på stoff och stil, hi...

img_1347 (MMS)

Idag var vi en runda på stoff och stil, hittade detta underbara fleece tyg! Sydde en fleecejacka till Lukas blir nog över till en filt med :) mysigt! Imorgon är det dags att träffa mammorna med bebisarna igen!  Våra dagar flyter på som vanligt här hemma, snart börjar babysim och snart ska vi upp och hälsa på Tina Olivia och Patrik! Jag och lukas åker upp med mamma, ska bli mysigt!!


fått pippi

Äntligen, nu har jag oxå en pippitröja, visst är den fin??




Tidigt imorse hände nått man fasat för länge, lukas sov inne hos oss och var ganska orolig hela natten, vid 5 var jag uppe och släppte ut gustav som tvunget skulle ut i regnet, kvart i sex stod han vid vårt fönster och skrek då skulle han in igen, jag märkte att lukas började gnälla lite igen, så jag gav han nappen och la hela mitt täcke bredvid honom ifall han skulle få för sig att rulla runt gick upp släppte in gustav och värmde lukas välling, precis när jag stängde flaskan hör jag världens dunst, johan flyger upp ur sängen och jag springer in då har lukas krypit ner och trillat av sängen med nappen i munnen, så han slog överläppen och näsan, snacka om att man blir rädd!! Tur det gick så bra iallfall!!



Idag åkte vi till coop för att hämta min pippitröja gick in och handla lite samtidigt, jag jagar ju rabattkuponger överallt känns det som :) Hade en på liberos blöjor som går ut i helgen, lika bra att handla, idag handlade jag strl 5, han börjar bli stor nu lilleman! Vi använder bara pampers och libero, jag gillar dem bäst och de är inte så himla dyra heller! på coop har man bra rabatter om man är medlem, pampers kostar 63,20 och liberos 79.-, jätte bra speciellt om man sedan har rabattkuponger, då blir det billigt :)


Imorgon ska vi på kräftskiva och på söndag är det dop för Ellie. På måndag är det 8 månaders kontroll på bvc för lukas, spännande att se hur mycket han gått upp på 2 månader.??



hälsar på farmor och farfars vovve Hjalmar!!




trevlig helg på er allihopa!!


kompisar på besök


Så här busig är jag nästan alltid!



Så här fin blir man när man äter spaghettig köttfärsås själv :)



Idag bjöd vi hem mina kompisar från mammagruppen alla utom 1 kunde komma. Vi var sex busiga och goa bebisar här hemma och röjde! jag är änsålänge den enda som kryper riktigt!



 Joline och jag


 Jag och Alice


Jag Gustav Adrian och Joline

 Jag :)

Min matte! Njuter av lite ensamtid med mat...

img_7574 (MMS)

Min matte! Njuter av lite ensamtid med matte när lilleman sover! Snart kommer mammagruppen på besök 6 små busfrö! Då blir det ingen lugn stund i huset :)


Bildbomb

Oj här kommer massa bilder! Har varit lite dålig med uppdateringen, men trots det tråkiga vädret så har vi haft en del att hitta på!
Elvis har varit här och hälsat på med sin familj, denna gången fick han fart på theo :)






Vi var vid borstahusens camping enkväll när det var fint väder och åt glass med kusin moa och hennes familj! Här sitter jag och faster lina!


Min kompis Elias har varit och hälsat på jag hann inte ur pyjamasen :)(sov länge)



Jag har börjat ställa mig upp mot saker och en kväll stod jag och tittade på olika barnsånger på datan!





I tisdags fyllde moa 4 år så hon hade kalas i söndags, vi var där :) Här hälsar jag på hampus som är ca 1 månad äldre än mig!




Är ute och busar med mina farfar


Hampus mamma Anna hade gjort denna fina tårtan till moa! Den var lika god som den var fin!


Sen självklart har vi hälsat på min nya kusin olivia, jag studerade hennes strumpor och fötter :)


Här ligger tilda och gottar sig i hotellsängen :)


Nu är det pappas sista vecka på semestern! idag var vi en runda på tropikariet (som alla andra en regnig dag) fick tom köa in!! Med oss hade vi Moa och vi åkte dit med nathalie och hennes sambo och deras son Alve! Vi fick sett massa roliga djur. En av lemurerna hoppade upp på johans axel och satt där ett litet tag :)
Snart dags att återgå till vardagen igen, babysimmet börjar v. 36 vi längtar så! Annars rullar allt på bra här hemma! Lukas sover bra nu, somnar runt 8-9 på kvällen kommer in till oss och sover vidare någon gång under natten och sover till 8-9 på morgonen, innan åt han lite välling mellan 4-7 men det har han inte gjort på några dagar nu!
Riktig mat har vi lite bekymmer med, idag trillade det ner några skedar spagetti och köttfärsås, funkar det imorgon med blir det till att köpa hem några fler burkar, har testat allt nu men det spottas bara ut! Ersättning nekade han helt plötsligt i nästan 1 vecka men nu går det bra igen?

Imorgon ska vi mumsa kräftor och räkor med leffe och sabina! Mums!

Trevlig helg allihopa!


Idag kom tant Bella och min kompis Elias m...

img_4701 (MMS)

Idag kom tant Bella och min kompis Elias med sig hade de massor av Elias gamla leksaker till mig, ojoj vad skoj!! Tack snälla! Nu har jag massa nytt att leka med!!  Sista veckan med pappa hemma och igår sov vi till halv 10 idag nästan lika länge :)


Borta bra med hemma bäst

I torsdag förra veckan åkte vi till öland med jenny, daniel, maja, ellen, elin, leffe och sabina. vi hade hyrt en stuga på ekerums camping och de som säger att solen alltid lyser på öland kan följa med oss på semester till öland. Vi har alltid otur med vädret, regn regn och åter regn, 26 grader varmt dagen vi satte oss i bilen för att åka hem :)

Maja kunde gå ut i regnet och hoppa i vatten pölar

 
 

Lukas fick nöja sig med att leka inomhus



På lördagen var vi på Ölands djurpark till theos stora förtjusning :)



Igår tog Lukas ett bad och det går vilt till nu



Det finns stunder då Lukas inte är glad :(



Annars leker livet!




Gillar vår nya kamera väldigt mycket, nu ska vi bara lära oss allt man kan göra med den :)

Sist men inte minst för idag eller jo hon är minst min systerdotter Olivia, såååå fin!!


Kolla vad mina faddrar Markus och Madde ko...

img_8162 (MMS)

Kolla vad mina faddrar Markus och Madde kom med idag? En gungsköldpadda :) tack snälla den är jätte rolig!


Nu är jag så stor att jag kan sitta i kund...

img_8033 (MMS)

Nu är jag så stor att jag kan sitta i kundvagnen:) skojigt!!på torsdag åker vi till Göteborg vi ska bo på hotell :) självklart ska vovvarna det med!! Sen ska vi hälsa på min kusin Olivia, åh vad vi längtar!! Idag är vi ute och njuter av sommarvärmen :) har precis tagit ett dopp i min pool!


RSS 2.0