Natta

Innan somnade Lukas alltid i vagnen på dagen men så kom den dagen då han inte sa till att han vaknade utan ställde sig upp i vagnen direkt så då började jag lyfta över honom i sängen när han somnat men nu vill jag gärna att han kan somna själv i sängen, igår gick det super bra! Vid halv 11 på fm började han bli trött så han fick napp och vi myste lite sen la jag han i sängen och sen gick jag ut, hörde han prata och gnällde lite sen blev det tyst gick in och då hade han somnat helt själv tom spottat ut nappen! Skönt! Sen sov han 2 timmar!!

Idag fick hundarna vinterfrisyr har aldrig vågat klippa deras öron innan tycker de är så fina i sina pälsar men det är sånt jobb med allt så nu ser de ut som
2 valpar igen :)


Dop

Idag har vi varit på dop för söta Ellen! Lukas tyckte det var kul i kyrkan, speciellt att det ekade när han pratade :)

Ikväll lyckades vi hålla han vaken längre än vanligt för att förhindra att han vaknar allt för tidigt imorgon med tanke på att man ställer tillbaka klockan!

Imorgon ska även jag jobba så Lukas har pappa-dag!
I torsdag lyckades jag med att glömma sätta på Lukas en blöja när jag bytte på honom! Vi hant shoppa på cubus och maxi sen hem och busa massor innan jag upptäckte att han gått utan blöja i 2 1/2 timme?? Hur lyckas man med det och han gjorde ingenting i byxorna :)

Vi shoppade ett par jeansleggins och mössa till mig och en body och en pyjamas till Lukas!


Tidigare idag så var jag och Lukas på järavallen med vovvarna! Kallt men mysigt, johan hjälpte sin pappa att fälla en stor gran sen samlades vi där allihopa och åt grönkålssoppa! Mums!


pappa med sina barn och barnbarn

I lördags tog vi denna bilden! pappa med sina barn och vi med våra barn :)

Bus med roxanna

Idag körde vi upp till öppna förskolan men den var inte öppen :( och eftersom Caroline och Roxanna också skulle dit så kom de hem till oss istället och vi fick busat massor! Vi är riktiga kompisar vi!!

När de sen körde hem så dammsugare vi huset och satte oss sen för att äta lunch men jag var så trött så jag somnade innan jag hant äta!!


släkt helg!

fattar inte hur man lägger in bilder som förr från datorn på bloggen!!?? Här kommer en bild från i söndags då vi hälsade på hos min mormor! Jag mormor, tina olivia mamma och lukas!!

Borta

Nu är terrassen borta! Om ca 2 veckor kommer det hit en firma för att dränera och isolera vår källare så nu har johan plockat bort hela terrassen :( så här fint har vi det nu!!


Fotto

Här är fottot jag ska leva med 10 år till!!
Gick till en fottoaffär 298:- för körkortsfotto och jag behöver ju bara 1!! Nej då får man 6 st!!!


Vintervarmt

Idag gjorde vi ordning vagnarna inför vintern! Åkpåsen Lukas hade som liten fick komma på plats i stora vagnen och fårfällen som var där innan hamnade i resevagnen! Varmt och skönt!!

Den 9 nov i år har jag haft mitt körkort i 10 år så det var dags att förnya det idag!
Svindyrt att fotta sig ju, finns det kvar såna automater som det fanns förr??


Kan själv

Är det så här det kommer se ut framöver??


Presenter och shoppat

Lukas har fått lite nya kläder nu passar strl 80 och snart 86, jag hittade en mysig tröja och 2 par jeans till honom idag! Förra veckan fyndade jag ett par jeans 1 tröja 1 body och 1 kofta till honom!

I lördags när vi var hos pappa så fick Lukas en rolig boll som blinkar av Stella och en tröja 1 pussel och 1 bok av Nettan som hon shoppat i Ullared!! Tack snälla!!


Nyklippta

Idag åkte vi till mamma Tina och olivia! Jag och Lukas fick fixat vårat hår :) tack snälla Tina!!


Full fart på katten

Idag hittade jag katty i Lukas gåvagn :) undra hur länge hon vågar ligga där?
Lukas och jag dammsugar varje morgon och han hjälper mig så bra!! Häromdagen kom han på att man kan föna håret i dammsugaren :)

Ikväll ska vi hem till pappa och Nettan! Båda mina systrar med familjer kommer vara där( utom Patrik som jobbar ) Tina och Olivia är på väg ner nu och stannar tills onsdag!

Men först i eftermiddag ska vi till babysimmet och ta undervattensfotto, spännande!!


Bus med kompisar

Idag gick vi hem till anna med Felix lång promenad 45 min dit! Massa bus och god mat och fika, sen gick vi hem igen och gick sedan en runda med hundarna,puh!!
Ikväll har vi varit och hälsat på Ellie med familj!!


Morgonmys

Myser med brorsan framför Bolibompa!!


Kallt

Idag är det kallt och blåsigt vi invigde overallen jag sydde idag!

Vi tänkte åker till öppna förskolan idag det är mellan 13-15!

Imorse upptäckte Lukas toapappret:)


Namnsdag

Stort grattis på namnsdagen vår älskade Lukas!! Ikväll firar vi med tårta!!

Ny stol och massa bus

Idag köpte mamma en stol till mig :) perfekt när man åker till folk som ej har stol!

Jag älskar att köra min BMW bil!!

Idag efter våran morgondusch busade jag :)


Problem

Ena stunden går det inte att
Blogga via mobilen sen andra gånger lägger den ut samma bild 2 gånger!!


Snyggast i pulkabacken!!

Kommer Lukas att vara, detta fina vinterset fick han av farmor och farfar igår! Tack snälla!!

Igår fick jag honom att somna helt själv i sin säng utan vagnen! Lade honom sen satte jag mig bredvid, 25 min senare så sov han utan gråt :)

Tilda gillar inte grinden hon vill bli insläppt till värmen!!


Elda fritt

Nu kan vi elda utan att behöva oroa oss över att Lukas bränner sig, han tycker spisen är jätte intressant!


Stora killen!!

Idag körde jag och mamma till Nathalie och alve! Alve hade en jätte smart stol som man lätt kan ta med till andra! Jag satt bra i den :)

Häromdagen lekte jag med mammas smycken så här tjusig blev jag hihi!!

Imorgon kommer Heeela mammagruppen hit hela 8 av mina kompisar, ojojoj!!


Oj det går att blogga via appen :)

På vägen hem somnade jag gott i bilen!
Väl hemma gick vi en runda med hundarna då somnade jag lite till! Så här mysigt har jag det i vagnen!!


Shopshop

Idag var vi med caroline och Roxanna på stoff och stil och Ikea! Lunchade på Ikea! Mums mums!!


Dagens pyssel, idag var det riktigt syväde...

img_8397 (MMS)

Dagens pyssel, idag var det riktigt syväder :)   Imorgon är det babysim, det är så himla mysigt vi längtar så tills nästa gång hela tiden!!  Veronika undrade vart jag fick mina mönster ifrån! De flesta är ifrån ottobre, går man in på deras hemsida kan man bläddra i gamla tidningar och köpa dem, hur bra som helst! Sen har jag lånat några tidningar( tack Jessika)  byxorna jag syr är lite egenkomponerade!  Idag sov Lukas bara 1 timmes middag sen inget alls på eftermiddagen kl 8 stupade han med vällingflaskan i munnen! Hoppas han sover lite längre imorgon, imorse vaknade han 6!! Helst ska han inte vakna innan johan går upp 6.45!!  Hej svej


Är det bara jag som inte kan blogga via mo...

img_5824 (MMS)

Är det bara jag som inte kan blogga via mobilen?? Laddade ner en app förra veckan och det var jätte smidigt att blogga men nu får jag vara felmeddelande när jag ska publicera inlägg!! Såna här mössor får man ha när man bara drar av sig mössor, så idag sydde jag denna till Lukas med knapp så den sitter där den ska!! Sydde även ett par byxor med lejon på :) igår var vi på loppis köpte 3 tröjor och 2 par stumpor till Lukas! 34:- :) Igår var vi på bio, Lukas var hos farmor och farfar! Vi såg jägarna 2 riktigt bra film!! Nu ska jag Nanna!! Sov gott!!


Lilla snigel akta dig annars

Idag pysslade jag ihop en ny sorts tröja, skulle igentligen har sniglarna mitt på framsidan men jag klippte fel sen räckte inte tyget till så det fick bli så här, blev ett par snigel byxor med :)

Idag var vi hemma hos en i mammagruppen, vi har verkligen en toppenmammagrupp :) hur mysigt som helst, idag var vi 7 av 9 där och nu är där full rulle på alla barnen:). Lukas blir alltid extra trött efter allt bus för han har inte tid att sova när vi är där, när vi kom hem sov han 1 1/2 timme!!

Imorgon kommer Elin Jenny Daniel maja och Ellen på besök! Vi ska bjuda på lite mat och mumsig efterätt :)

I helgen ska vi på bio och ut och äta med leffe och Sabina!


Kanelbullens dag!!

Idag får man äta hur många kanelbullar man vill, Tina m kommer på besök ikväll så då blir det kanelbullar efter maten!!

Inatt vaknade Lukas kl 4 och han kunde inte somna om vid 5 gav jag han välling men sen blev han ännu mer ledsen, så vi gick upp och lade oss i soffan och somnade där tills 7.20, nu ligger vi kvar och myser framför tv snart dags att gå upp och äta!! 2 trötta hundar ligger med i soffan :)
Man märker på Lukas att han känner igen programmen på tv:n. Men han gillar fortfarande bara början på varje på program då de sjunger :)

Sista bilden blir på Lukas i sitt nya tuffa linne!!


Rock you

Nu kan man samla 2 koder från Libero up and go paket så får man ett fräck linne! Idag kom det vi valde på posten!!:)


Onepiece

Så här ser mysoverallen ut eller en låtsas onepiece :) har inte dragkedjan hela vägen upp!!


Ängeln

Nu har vi varit och hämtat ängeln! Den har hängt i trädet i kyrkan sedan dopet! Det var en lättsam gudstjänst, ärligt talat hörde jag inte mycket mer än alla barnen :)

Nu har jag sytt klart overallen knapparna är nu på plats och jag är mycket nöjd!


Första brasan och jacka till olivia!

Sydde en likadan fleece jacka till Olivia som Lukas fick! Nu passade den :)
Idag eldar vi i spisen för första gången denna säsongen!! Igår sydde jag en mysoverall till Lukas! Första projektet med dragkedja, man lär av sina misstag säger dem väl :)


RSS 2.0