sulky

Vi har tittat lite efter en lite mindre vagn att lätt ta med sig på resan eller när man bara ska iväg ett snabbt ärende även en vagn som inte tar sån plats i bilen!

Har hittat dessa 2 som vi står och väljer mellan

Carena easyBozz bmx 

Mina krav har inte varit så många mer än att jag vill kunna fälla ryggläget helt!

Vad tycker ni? Har ni någon erfarenhet av dessa eller liknande modeller??

Glöm inte att dricka mycket vatten när det...

img_7017 (MMS)

Glöm inte att dricka mycket vatten när det är så här varmt!! Här ser ni lite av shortsen mamma sydde till mig igår :) skönt och luftigt! Igår kväll körde vi till dösjebro och tog ett dopp i den stora poolen det var skönt! Idag ska vi åka och besiktiga bilen! Imorgon ska vi åka på marknad med mormor och hälsa på min gammelmormor!


Shoppa shoppa shoppa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

img_7642 (MMS)

Shoppa shoppa shoppa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idag åkte jag och Lukas på en shoppingrunda!  Först biltema johan skulle ha saker till crossen han köpte igår, och vi var så snälla och körde och köpte det, sen passade jag på att handla lite på stoff och stil! Vidare till Burlöv men jag missade avfarten så det blev center syd :) Hittade 3 tröjor till mig och en body och shorts till Lukas sen köpte jag samma solhatt till han som han har sen innan fast större :) Sen en runda in på maxi!! Nu gottar vi oss på terrasen!! Sommaren är kommen!! Härligt!!


Färdig! Blev 2 par byxor igår 1 par idag o...

img_6546 (MMS)

Färdig! Blev 2 par byxor igår 1 par idag och en tröja:)  Ska försöka hitta nått nytt roligt enkelt att sy!


Kan en söndag börja bättre? En glad Lukas ...

img_9716 (MMS)

Kan en söndag börja bättre? En glad Lukas som somnade direkt när det var dags för förmiddagstupplur och jag fick tid framför symaskinen med härlig musik i högtalarna! Vad gör ni en söndag som denna??


6 månader

Inatt 00,27 blev vårt älskade lilla charmtroll 6 månader gammal!! ojojoj vad tiden den går!!

I veckan har jag:

Badat, vi har nu tagit bort insatsen i baljan så jag får sitta själv

  

Lekt med mina kompisar

  

Kört min bmw-bil



Firat midsommar

 

Och nu är det dags för midsommardagfrukost, sabina och leffe har sovit över, jag sov till 8 så liiiite sovmorgon fick dem allt, i eftermiddag ska vi fira farbror markus som fyllde år igår.

är man trött????

  • Igår tog jag på Katty sin sele öppnade dörren och släppte ut henne, vad jag glömde var ju att koppla henne i sin långlina, det slog mig ett tag senare och då traskade hon runder så snällt där ute
  • häromdagen fick jag hjärnsläpp på öb när jag skulle slå in min pinkod på visakortet slog fel 2 gånger
  • trodde jag mindes rätt kod idag när jag skulle betala på jysk men icke

då spärrades kortet............
stod med lukas under armen som hade totalt kräkt ner både mig och honom i affären skulle senare in på willys och handla all mat till midsommarfesten imorgon, jaha men vad gör jag utan mitt visakort??
Vi satte oss i bilen igen och körde mot banken kom fram 13.20 och de stängde ju såklart redan 13 idag, blev till att köra in till johans jobb och låna hans visakort, tillbaka till jysk och sen in på willys, inne på willys var prinskorvarna slut och det närmade sig matdags för lukas, fick köpt plastsked och yoghurt och matade honom i bilen, sen var det dags att åka mot jordgubbsståndet, där var jordgubbarna slut!!
Fick köra upp till landskrona där ville jordgubbsförsäljaren har 50kr för en litern då höll jag på att få spel, då säger hon lite snällt du kan få dem för 40kr, jaja tänkte de kanske är slut på nästa ställe ändå, fula gubbar var det dessutom, in på coop och fick tag på prinskorvar sen raka vägen hem, jisses om man är trött och slut i huvudet!

Igår fick lukas välling kl 8 han somnade med flaskan i munnen, vi gick och lade oss halv 11, kl 11 gallskriker lukas och det hjälpte inte efter att han ätit lite, fick gå och bära på honom lite, johan kom med upp och hjälpte till, till slut la jag han i sängen med en flaska ersättning han somnade, vaknade igen vid 12 då bar jag in honom till oss sen sov han till 6, halleluja!!

Imorgon ska vi ha midsommarfest här hemma, jippie, känns som vi kommer vara det piggaste värdparet någonsin not!!

men nu till lite goda nyheter

matstolen jag skulle köpa till lukas idag fick jag 100.- billigare än vad prislappen visade
lukas fick hälsa på inne på pappas jobb
lukas var jätte duktig hela dagen trots kaoset
imorgon kommer det jätte goa och trevliga vänner hit och firar midsommar med oss!!

Lukas nya stol


Trevlig midsommar på er allihopa


Idag var det mammaträff på BVC, den sista ...

img_5611 (MMS)

Idag var det mammaträff på BVC, den sista dagen till ära bar jag skjorta!!  Jag har blivit en riktig spillevink, ska synas och höras mest! Efter träffen hade vi läkarkontroll och allt blev ok! Jag är nu 67 lång och väger hela 8850gram! Stora killen! Sköterskan sa åt mig att det minsann var dags att sluta äta på nätterna nu, får väl se vad jag gör åt det!! Snart är det midsommar hoppas alla får en trevlig midsommar!!


Idag var det mammaträff på BVC, den sista ...

img_5611 (MMS)

Idag var det mammaträff på BVC, den sista dagen till ära bar jag skjorta!!  Jag har blivit en riktig spillevink, ska synas och höras mest! Efter träffen hade vi läkarkontroll och allt blev ok! Jag är nu 67 lång och väger hela 8850gram! Stora killen! Sköterskan sa åt mig att det minsann var dags att sluta äta på nätterna nu, får väl se vad jag gör åt det!! Snart är det midsommar hoppas alla får en trevlig midsommar!!


Mums

img_9721 (MMS)

Mums


Man ska lära sig i tid! Idag har jag hjälp...

img_4311 (MMS)

Man ska lära sig i tid! Idag har jag hjälp mamma dammsuga!! Sover just nu sedan kl 10 när jag vaknar ska vi åka och träffa Nathalie och hennes son Alve! Alve blev 6 månader igår och jag blir det på lördag!! Tiden går fort!!


feber....

Igårnatt hade Lukas ont i magen så det blev inte så bra sömn, på dagen fortsatte hans gnäll till och från och han sov lite mer än vanligt, på kvällen åkte vi till dösjebro han brukar bli glad att få komma bort men igår fortsatte hans gnäll så när vi kom hem tog jag tempen och den visade 38,7 så lite alvedon i kroppen sen sov han gott, imorse hade han 38,8 så lite alvedon till sen åkte vi och besiktigade bilen, sen hämtade vi upp farmor och åkte till malmö.
Jag fick en formel 1 bil (gåstol)



Min feber var borta när vi kom hem, men kom snabbt tillbaka igen 38,6 så lite alvedon sen la mamma mig på soffan

 5 min senare





I veckan träffade jag mina kompisar, här tar jag en titt på Jolines söta fötter

 

Ikväll blir det fredagsmys, mamma fick för sig att vi skulle gå till ica och handla gotte men himlen öppnade sig när vi gjorde vi oss, vågar inte chansa!!

Trevlig helg på er alla!!

Titta vad jag fått! Mamma fick mecka ihop ...

img_2712 (MMS)

Titta vad jag fått! Mamma fick mecka ihop min formel 1 bil idag :) Tack snälla farmor och farfar! Jag kör runder för fullt här hemma jaga Tilda är skoj :) Igår fick jag feber var små gnällig hela dagen fick Alvedon innan jag somnade så jag sov gott hade även feber imorse men nu är den borta :) Trevlig helg på er alla!!


Idag är vi i Landskrona och fyndar kläder ...

img_2709 (MMS)

Idag är vi i Landskrona och fyndar kläder till mig,    Jag växer så snabbt ur mina kläder så att handla till ord pris är mindre skoj därför får man passa på när reorna börjar :) idag blev det lindex och hm!!


Idag har vi varit hos Linda en av mammorna...

img_2400 (MMS)

Idag har vi varit hos Linda en av mammorna i mammagruppen! Hade en jätte härlig eftermiddag och tiden sprang iväg vi var lagom hemma till pappa kom hem! Jag fick busat massor med mina kompisar!! Nu ikväll när jag skulle sova fick jag ont i magen så nu ligger jag och myser hos mamma ska snart sova!!


Kolla vilken häftig pool jag fått av Elias...

img_0923 (MMS)

Kolla vilken häftig pool jag fått av Elias :) tack snälla!!


Godmorgon!! Vaknade vi 7 men mamma och pap...

img_5171 (MMS)

Godmorgon!! Vaknade vi 7 men mamma och pappa ville inte gå upp så jag åt lite sen somnade vi om allihopa igen till halv 9! Skönt tyckte iallafall mamma och pappa!  Nu är det frukost, blir nog banan gröt idag! Mamma ska jobba idag med så det blir ännu en dag med pappabus!!  Jag har förresten lärt mig spotta med munnen/ bubblar och fräser med mitt saliv!! Sen har jag upptäckt lappar på alla leksaker och nallar:)


sommar och sol

Vilket väder vi fick i helgen och pappa har haft långtledig :) Jag fick testa min nya pool som mamma köpte i ullared
 mina vovvar tyckte det var spännande


mamma tog fram kyldukarna till vovvarna så varmt har det varit, tilda fattade dock inte riktigt varför hon fick den så hon gick och la sig mitt i solen??




har övat på att krypa :)

  

Imorse när vi vaknat och ätit frukost, blev blåbär till gröten idag det var mums :), så körde vi till landskrona och mötte upp bella och elias, vi skulle hämta paket från libero på lindex, där hittade även mamma denna söta sommardräkten till mig, sen när vi skulle åka hem fick jag en hel påse med kläder från elias och bella, tack tack fick även en babypool, så nu har jag en hemma och en jag kan ta med :0

 

Ikväll blir det fredagsmys på hög nivå, imorgon ska mamma börja jobba igen, var 4 helg står det på schemat, ska bli mysigt att vara ensam med min pappa ;)
mamma hoppas dock på att jag ska skippa ett av nattamålen inatt, har nämligen börjat äta kl 1 igen :(

Trevlig helg på er alla!!


Övar!! Idag har jag lekt med Maja imorgon ...

img_4854 (MMS)

Övar!! Idag har jag lekt med Maja imorgon ska jag leka med Elias!


Återanvände tyget från Lukas gamla gardine...

img_6476 (MMS)

Återanvände tyget från Lukas gamla gardiner och sydde överdrag till vagnen och kudden :) Inatt hade Lukas jätte ont i magen skrek och ville äta hela tiden, tror det var vällingen som ställde till det :( får hoppas det blir bättre inatt!


Återanvände tyget från Lukas gamla gardine...

img_6476 (MMS)

Återanvände tyget från Lukas gamla gardiner och sydde överdrag till vagnen och kudden :) Inatt hade Lukas jätte ont i magen skrek och ville äta hela tiden, tror det var vällingen som ställde till det :( får hoppas det blir bättre inatt!


Har badat i min nya pool idag !!!

img_0939 (MMS)

Har badat i min nya pool idag !!!


Ullaredx2

Igår åkte jag med tina och mamma till ullared, lukas fick en hel dag ensam med sin pappa, de var på äventyr i malmö och hade det mysigt!

Halv 7 på morgonen åkte vi, väl uppe så var det väldigt lugnt på gekås, mycket skönt!
Vi gick genast till babyavdelningen för att tina skulle kunna köpa allt som stod på listan till kommande bebisen! Och nöjd blev hon!
Även jag hittade lite skoj även om det mesta blev till Lukas :)
1 par jeanshort, 1 t-shirt, 1 linne, 1 par jeans, pyjamas, strumpor, pool, leksak, vattenflaska, lite pureer
johan fick ett par jeansshort och till mig blev det 2 par strumpor och 1 deo typ :)
Denna skjorta och jeans fick lukas av sin mormor, tack tack!! även en dregglis, strumpor och ett skötbordsöverdrag med laban!

detta fick lukas      

Theo och Tilda fick lite godis och varsitt fästinghalsband, de har fått in nya halsband nu, ofarliga, hoppas de funkar lika bra som de som fanns innan som blev förbjudna!!

sen trillade det ner någon påse med godis och kakor i min korg med :)

Tack tina och mamma för en mysig dag ihopa!

Efter Ullared så körde jag och mamma hem tina till göteborg sen körde vi tillbaka igen, då var lukas vovvarna och johan i dösjebro så mamma lämnade av mig där, där tog vi ett härligt dopp i poolen!
Även där fick Lukas nya kläder, farmor hade fyndat dessa fina på loppis :)

I lördags var vi hemma hos pappa och fick grillat då invigde lukas sina "sommarkläder" ett par shorts och en jätte fina t-shirt(t-shirten är ärvd av Elias)



På dagen klippte moster tina Lukas


en del av hans hår var så långt att det nästan hängde i öronen :), nu blev det bättre!!

Idag blir det till att åka till dösjebro igen innan man simmar bort i sin egen svett, 27 grader, tjohoo!!


Moster Tina är på besök och då blir man sn...

img_5442 (MMS)

Moster Tina är på besök och då blir man snygg i håret :)


Lukas rum

Nu är"renoveringen" i Lukas rum klart! Välkomna att titta in!
Temat är elefanter och färgerna går i vitt/svart/grönt!





 






Jag är jätte nöjd!!


 

Har fått en egen plats i skuggan, härligt!...

img_6834 (MMS)

Har fått en egen plats i skuggan, härligt! Förkylningen är varken bättre eller sämre ganska lindrig men jag sover dåligt på nätterna vill äta lite oftare!snart ska mamma lägga upp bilder på mitt nya rum!!


Ny favorit päron banan yoghurt :) fick jag...

img_8375 (MMS)

Ny favorit päron banan yoghurt :) fick jag som efterätt idag! Imorse åt jag vid 9.30 sen åkte vi till BVC för mammagruppträff åkte därifrån strax efter 12 sen gick vi ut med hundarna när vi kom hem somnade i vagnen och sov till kvart i 3 jag missade lunchen!!!! Har busar med mina kompisar idag så det var väl därför jag var så trött! Ikväll ska vi hälsa på farmor och farfar!!


mina vänner



Längst upp Gustaf och Alice
Från vänster: Felix, jag Adrian Stella och Joline

igår busade jag med pappa



RSS 2.0