sööööndag siste feb

Idag hade vi simträning inbokad, har nu fått egen "nyckel" till rehab i helsinborg, eller bricka med kod är det! Himla smart slipper man be de i receptionen att öppna. Idag lärde sig tilda att hoppa i bassängen helt själv så nu är det bara att se till att det finns en leksak att simma efter så simmar hon, testade även utan flytväst och det funkade bra det med! Är så skoj att se deras lycka när de hoppar ur bilen på parkeringen, aldrig är de så lyckliga när de får åka till djursjukhuset :)
Himla skoj är det oxå att låta dem simma och skoj tycker dem med, man blir dock väldigt blöt, så det är regnrock och foppatofflor som gäller :) Nästa gång är den 9 mars



Glömde kameran idag så det blir en gammal bild! Vovvarna har sovit hela eftermiddagen och kommer nog sova hela kvällen med, själv så är det söndagsmys med wallander på tv och ostbågar i munnen!
Var hemma i dösjebro i eftermiddags och blev bjudna på middag och semla, mums! Så gott med riktig mat! Var dock himla trött och kändes som om huvudet skulle få värsta huvudvärken men den kom liksom aldrig. Fryser lite nu så jag ska gå o ta en varm dusch innan soffan och min nya filt kallar!!


det var en gång en boll

Hur roligt kan man ha det???







Sista bilden är på tildas "bebis" leksak utan fyllning(den köps så) det är hennes absoluta favorit är inne på nr 2 nu!

Min nya pärla!



Min nya pärla. Vi ska få det bra tillsammans och hundarna ska få springa fint bredvid :)


det som göms i snö....

Kommer fram i tö!!



Till theos stora lycka så hade vi en pool i trädgården idag och tilda hittade massvis med leksaker som kommit fram ur snön, jag såg däremot något mindre trevligt, alla hundbajs som får plockas upp imorgon.....

testing testing



Fick nytt paket från Buzzador i veckan denna gång en lyxig duschcreme från Dove, luktar mycket härligt! Fick en stor flaska till mig och 12 små till er som vill testa!



Sen igår började jag byta foder till hundarna, önskar en bättre förändring på pälsarna utan att de ska gå upp i vikt!
Vi testar nu Pro Plan med lax o ris! De tyckte att det smakade gott iallfall, tilda åt upp det nya fodret först för att sen bara stirra ut den gamla bitarna!!
Ger din vuxna hund skydd
  • SENSI DERMA: speciellt utvecklad med högkvalitativa ingredienser, utan färgämnen och med ett begränsat antal proteinkällor, för hundar med känslig hud som lättare kan reagera på flera proteinkällor.
  • Förhöjda nivåer av E och C vitamin för att hjälpa till att bekämpa fria radikaler och stödja en stark motståndskraft.
  • Lax som enda fiskproteinkälla för en varsam matsmältning och för att hjälpa till att främja mattolerans hos känsliga hundar.
  • Proteiner av hög kvalitet, fettsyrorna omega 3 & 6, vitaminer och mineraler för att stödja en stark, följsam hud och en tjock päls för att skydda hunden från påfrestningar från miljön.

vovvar på jobb och bula under magen

Idag skulle vi ha en liten kurs på jobb mellan 8-10, jag fick äran att ha hundarna med under tiden för att jag sedan skulle slippa köra hem och hämta dem och köra till malmö igen!
De skötte sig jätte bra tyckte jag!
Tilda låg mest i mitt knä eller på filt på golvet och theo låg på golvet eller satt och lyssnade han med :)  det var en snabbkurs i säljteknik!

Efter kursen gick jag o vovvarna bort till rastgården i arlöv, den är jätte stor!



Ser ni vovvarna? Dessutom är där en jätte kulle mitt i gården perfekt träning att springa upp för och ner för!
Jag körde inom lunds bk för att se hur planen såg ut för ev. agilityträning, det kunde jag glömma, planen ligger öppet så på vissa ställen var marken bara is eller stora driver av snö. Testade lite på slalomet som stod där, hundarna var ganska taggade så de glömde bort vad slalom var, jag tror jag åker till tävlingen nästa lördag och känner efter hur det känns när jag väl är det, det är en inoff så det är iof bra träningstillfället, men man vill ju inte göra bort sig totalt!!

När vi kom hem var det kallt hemma

Så vi satte igång spisen ( vi har snålat rejält denna månaden med värmepumpen) och jag satte igång och städade o tvättade, ska betala räkningarna nu så de dras imon sen ha rjag fått tid hos vet 16.20 med katty, igår var det en veckan sedan kastreringen och idag har hon en stor vätskebula(tror jag) under såret som jag vill att de tittar och känner på!

Bild från förra veckan!








å hej o hå

Så låter det när man är ute på en promenad i en halvtfrusen insnöad skog! Vovvarna får extrem bra motion när de ena sekunden trillar igenom snön för att andra sekunden gå ovanpå frusen snö!

I fredags fick theo en liten make-over

Före:

Sliten och lång päls på framben och bakbenen, snöbollarna gör att det blir massor av tovor som sedan gör pälsen sliten och trasslig därför klippte jag en del på benen magen och lite lite på bröstet!

Efter:



Tilda klippte jag inte för hon har inte så mycket päls som theo har, visst får hon oxå snöbollar men inte som theo!

Snö i stora flingor




börjar få lite smått panik




Vi är anmälda till en agilitytävling 14 mars! Som tur är är tävlingen i ett ridhus men mitt problem är ju att i all denna snön(vi gillar snö) så har vi ju inte kunnat träna på 2 månader. Dessutom är det tildas tävlingsdebut, hur ska detta gå?
Hur gör man när man inte har tillgång att träna inomhus??
Kan ni förstå min panik?

Jag blir så förbannad



Läs artikeln här

 Försökte smuggla in franska och engelska bulldogsvalpar i ett bildäck bak i en bil! Tycker snart blocket borde införa en ny regel att inte sälja hundar på blocket!!
Tänk med pengar smugglarna drar in för en liten oskyldig valp. en bulldogg säljes nog sällan under 15000.- och så köps det för en tusenlapp nere i europa!
Har du tänkt skaffa hund?? Varför ha så jävla bråttom finns gott om bra och duktiga uppfödare i sverige, måste ju även vara skoj att följa valpen från födelsen tills den är redo att flytta hem än att köpa en från en bil utan papper osv.........

Hur tänker folk?????????????

Need help




Så jäkla fin!!

2 söta snömonster




Då var vi där igen! Snacka om att hundarna inte behöver styrketräna! Så här ser man ut efter en promenad på 30 min. Tvunget ska de springa i den djupa snön istället för att gå fint på stigen!!

Längtan




Vi längtar lite till våren/sommaren nu! Få vara ute i trädgården och busa!

jag bara måste

Lägg ut filmen när daniel o jenny paddlar kanot på wii, de är ju för gulliga :)



Nått som låg i min rosa korg jag fick av bella o tina var en rosa hello kitty pyjamas :)




Ibland har man tur.....




Lämnade Katty hos veterinären imorse. Hon skulle kastreras och de skulle kolla på tanden.
Bad dem hålla extra koll på henne iom med hennes lilla blåsljud.
När jag hämtade henne i eftermiddags hade allt gått bra!
Inget fel med tanden, de skrapade bara bort lite tandsten, blåsljudet kunde veterinären inte höra,
och kattys livmoder var förstorad så det var tur vi kastrerade henne nu, annars hade hon kanske åkt på en livmodersinflammation.
Ibland har man turen på sin sida!
Nu ligger hon på en filt och sover, trött är hon men såret är jätte fint och väldigt litet.
Djursjukvårdarna på Landskronas smådjursklinik är de trevligaste jag någonsin mött.
Vi fick även med oss provpåsar på olika sorters foder som är till för kastrerade katter.

Imorgon är jag ledig ska bli skönt ska bara ta det lugnt, får besök av pappa och sedan sabina på kvällen!!

Hej

Jag fick 4 filmer gratis!!

Vill du oxå få 4 hyrfilmer gratis??
Gå in på denna länken Love film  och registera dig! Då skickar de hem 2 filmer åt gången till dig som du sedan enkelt lägger på lådan när du sett dem så skickar dem 2 nya filmer till dig! Man lägger upp en lista på sin sida med filmer man önskar hyra som de sedan väljer filmer från!

Jag fick hem 2 filmer förra veckan, gick snabbt och lätt! Testa du med!

#erbjudandet gäller endast personern som inte är/har varit medlemmar eller har någon i sitt hushåll som är/har varit medlem hos Lovefilm innan.


lööööp

Katty har nu börjat löpa! Vi hade bokat tid för kastrering den 4 mars men idag ringde jag en annan veterinär då detta är ohållbart med en löpande katt hemma så imorgon ska hon in och kastreras. Vi slutade med p-piller i höstas för vi då hade planerat att para henne igen men hon tog uppehåll från löpet hela vintern och nu har vi bestämt för att inte ta fler kattungar på henne då vi inte tycker hon är ett ordentligt exemplar. Så nu håller vi tummar och tår imorgon för att allt ska gå bra, sen är hela ligan kastrerade här hemma! Alltid lika nervöst när djuren ska sövas! Skönt att jag är ledig på onsdag så kan jag hålla koll på henne!

Strax ska jag åka till jobbet tar kanelbullar och tårta med mig ska bjuda Johan på jobb! Blev ganska mycket tårta över tom så att vi fick slänga lite igår! Synd när tårtan var så god!

Gick en runda på 1 timme med hundarna idag och tildas lösträning börjar släppa rejält nu, vågar inte ropa hej ännu men de senaste gångerna hon gått löst har gått riktigt bra! Duktig tjej, kan det vara lite kastrering som gjort att hon lyssnar lättare? Hon är duktig på att ta kontakt med mig hela tiden + att hon håller sig inom rimligt avstånd. Meningen är ju att hon ska kunna få springa av sig när hon är lös!


Alla hjärtans dag eller???


Jätte fint kort som Jenny gjort själv!

Igårkväll bjöd vi hem några goda vänner på middag och gott, tack snälla för en jätte trevlig kväll, självklart så kom wii:et fram, daniel och jenny stannade till närmare halv 3 och vi fightades rejält :)



 
Igår fick jag, en rosa korg med rosa innehåll :), presentkort på plantagen, pengar till min blivande cykel och fruktskål och tulpaner! Jag bjöd på kycklingratäng med fetaost och till efterätt marängswiss!

 

Idag delade vi upp släkten hälften kom 14 och resten vid 17 tiden, blir så himla mycket folk i vårt lilla hus annars, trevligare att hinna se o prata med alla! Idag fick jag pengar, tulpaner, rosor, mysdress, necessären, fruktfat med innehåll av nyttigt och onyttigt, massvis med hårprodukter o presentkort på gina.

Min tårta :)
Wilma o Moa busade så mycket så att de fick gå och vila lite :)


Mina presenter!




Fredagsmys igen!!



Igår var vi och simmade igen, denna gången var roffe mycket lugnare i vattnet och tilda hoppade tom i själv när man kastade leksaken.
 

Ikväll mumsade vi taimat och theo fick inte smaka idag heller

 

Var och gick en liten sväng i järavallen idag sen åkte vi till willys och handlade inför kalasen i helgen, tur man inte fyller år så ofta :) Får vi hoppas allt räcker! Ska iallfall bli kul med lite folk här hemma! Men så klart glömde jag en viktigt ingredienser så jag får iväg till ica imon mellan bullbaket!

Nu blir det en dusch sen ska vi krypa ner och se en wallander film och äta ostbågar! Inget let´s dance för oss idag!!

Har förresten testat min dansmatta och det var rena workouten, fy farao vad jobbigt men skoj, johan tyckte jag mest såg tramsig ut!! så här ser mattan ut man "dansar" på!

Lugna härliga Ullared


Detta fick följa med mig hem idag!!


Idag åkte jag o Jenny till Ullared! Helt perfekt dag att gå där, var knappt något folk :) Parkeringen har jag aldrig sett så som, vi visste inte riktigt vart vi skulle parkera fick ju lite valmöjligheter :)
Väl inne så kunde man gå i lugn och ro utan att känna någon stress! Dessutom var Jenny en mycket bra ullareds-kompis vi gick i samma takt :) Tack Jenny!!

Jag fick handlat 2 jackor varav den ena är jätte mysig  och varm o go! Den andra mer allvädersjacka
Sedan valde jag även ut en present till mig från Johan  Nintendo wii dansspel och dansmatta :)


Ny pyjamas :) Diadem (6.-) T-shirt
Självklart fick vovvarna oxå något

Sen blev det nya gardiner(som måste läggas upp) och nya kuddar
 Tilda poserar!

Annat som oxå fick följa med hem var : diskmedelspump, klämmor, ansiktskrämer, shampo & balsam, handdukar(rosa & beige), thekakor, rengöringsdukar, t-shirtar till johan och kalsonger, underkläder, strumpor, strumpobyxorn m.m.

Imorgon är det Hundsim igen för att sen ha ett uppehåll på över 2v. :(


Jag vann

Jag fick leksaken till slut!!



Igår direkt efter jobbet så stack vi till djursjukhuset för lite simträning! Sen åkte vi till sabina o leffe och såg melodifestivalen och män som hatar kvinnor, vovvarna sov hela kvällen!!  Idag blir det kalas för moster Tina!!

Jag erkänner

  • att det nu är lite för mycket snö för att man ska orka gå i det
  • jag orkar inte bada av fler snöbollar
  • de skottar inte här hemma på vägarna






Annars är det ju himla mysigt med snö!!


Snö snö snö snö och lite snö till

Idag åkte overallerna på hundarna. Imorse väckte tilda oss kl 7.15 för hon var kissnödig så jag släppte bara ut dem och sen fick vi ner och la oss igen(trodde jag) fick först duscha halva theo för alla snöbollarna som satt fast, så därför åkte overallerna på sen.






Drunknat i snön




Önskelista

  • Pengar till att köpa en ny cykel
  • Pengar till att köpa en ny dammsugare
  • Tatuering
  • Fruktfat/korg
  • Morgonrock ej froté och lång
  • Nya kastruller (gärna med inbyggda durkslag)
  • Brunt lakan + örngott
  • Bestick 2 x 12 pack
  • 6 st bruna djupa tallrikar(dinera skål från Ikea)

Det är vad jag kommit på änsålänge :)


RSS 2.0