Lediga härliga onsdag!

Igår kom syrran med tåget tio i 11, vi var nere o hämtade henne sen inom o handla frukost!
Hem och åt en mumsig frukost, sen började tina göra vid mitt hår igen :)
Ville ha mer lugg än vi klippte sist och nu lite slingor
det blev ljusa och mörka slingor + färgning av min utväxt


Sen mös tina lite extra med djuren

 Vi hant även gå en liten runda i skogen, sen lagade vi wok tills johan kom hem. Sen var det dags för mig o tilda att åka på kurs igen!! Idag skulle vi bl.a lära dem spela död!! Fick henne nästan att göra det, Vi tränade lite stå kvar, inkallningar och fot, gick mycket bra trots att där igår var något som tilda tyckte var jätte läskigt och hon kröp emellanåt?!! Men sen släppte det!!

Idag försökte jag mig på att ta lite bilder på min prinsessa!!



Nu är det snart dax att jobba, kväll idag och imorgon sen e jag ledig i helgen, skönt!

Kram

en helt vanlig måndag

Var det nästan igår, största skillnaden var att när johan o jag kom hem från jobb så var vovvarna fulla med energi så vi körde upp till slinga och joggade lite med dem, de var jätte duktiga och vi joggade till tilda började bli trött.(eller var det matte som blev trött??) 
Theo tyckte det var jätte skoj, emellanåt sprang han jätte fort!! Men vi får ta det lugnt tilda är inte så gammal eller hon blir ju hela 10månader idag :) Grattis!!
Theo kan gott behöva det, han får nog följa med johan fler gånger!! Vi har en upplyst slinga i skogen som e perfekt att jogga i, var rätt många där igår!

På kvällen körde vi till leffe o sabina där bjöds det på några köttbullar(som vanligt) När vi kom dit så sprang theo till kylen direkt han kommer alltid ihåg att leffe bjuder på nått gott!!
Tänkte jag skulle träna lite target idag med tilda, har läxa till imorgon att få henne att krypa men det kommer vi aldrig att fixa hur svårt som helst!!
Vi får väl träna hela natten!!

På begäran av Catrin

Catrin önskade några bilder från gårdagen då de var här och spelade nintendo wii!
Titta o njut nu Catrin :)




  Vi spelade Mario cart



Siri tyckte det var tråkigt!!




Anders tyckte det var JÄTTE skoj!!





 









Blev massa bilder hoppas ni stod ut!!


Tildas nya täcke

Här kommer bild på Tildas nya täcke. Finns att köpa på Hööks

Fiskar söker nytt hem.....

I förrgår kom min butikschef på besök, med sig hade hon sin man och söta dottern Thea. Jag fick jätte fina tulpaner, det är alltid mysigt med en bukett blommor hemma!
Vi satt o pratade en stund och thea sprang o busade med alla våra djur :) Tilda var dock jätte rädd för henne :)
Senare åkte de hem. Dagen efter så gick johan ner i källaren för att hämta något sen skriker han - Kikki vad har du gjort med akvariet. Jag gick ner och såg att hela akvariet var helt rött o grumligt, då visade sig att Thea hade varit nere i källaren och ville mata fiskarna men råkade nog skruva av locket och hela innehåller i burken trilla i. Så det luktade inte allt för gott och fiskarna mådde inte så bra. Ikväll har jag tömt hela akvariet och nu e Leffe på väg hit och ska rädda de fiskar som överlevt de ska få flytta hem till hans fina akvarium.
Som tur är har jag länge tänkt flytta ut akvariet då jag tröttnat på det och ingen sköter det så det var ju bara bra till slut :)

Thea hade ring min mobil idag och pratat in på telefonsvarare - Förlåt Christel sa hon flera gånger :) Hon blir 6 år till våren kan jag tillägga, så sött! Hon är förlåten!!!

Nu ska jag hoppa ner i ostbågspåsen igen!! Mums, bara lugn hemmakväll idag, känner mig piggare idag och slipper nog åka på någon influensa, Jobb i helgen och idag gick dagen jätte fort skönt med sådana dagar då trivs man!!!

Natti!!

Bruces skog

Idag gick vi upp i lagom tid, sov längre igår. Gjorde vid oss och styrde bilen på hbg, En runda in på hööks och köpte ett täcke till tilda, rosa med blommor på :) fixar bild en annan dag!
Sen ligger maxi bredvid så inom där och handla allt till kvällens middag!
Sen när vi var klara där körde vi till bruces skog o vovvarna blev så glada jag gick med dem bort till den stora inhägnaden och där släppte jag båda och de var jätte skoj, de sprang som galningar båda två. Mysigt är det i bruces skog, det är stigar i skogen sen mitt inne i skogen har de hägnat in en stor del och där kan hundarna få springa fritt!!

När vi kom hem däckade vi allihopa i soffan, min hjärna mår fortfarande inte så bra, hög på ipren idag! får hoppas det släpper till imorgon ska nämligen jobba helg, bara det inte bryter ut i nån influensa eller nått!

Ikväll kommer Catrin Anders My & Siri hit, Vi ska bjuda på tacopaj och sen ska vi spela lite nintendo wii hoppas får se let´s dance denna fredag, sen ska jag sova!!!

Tungtisdag

Idag har jag varit på Bc-möte, långt och huvudet blir mycket trött av att bara sitta o lyssna man e verkligen inte van vid sånt!
Eftersom det blev lång dag för vovvarna ensamma så tog min snälla syster tina tåget till häljarp imorse så jag hämtade henne sen har hon varit här hemma med vovvarna hela dagen, så snällt va? Slapp de vara ensamma!
Johan la golvet i hallen nu ikväll blev sååå mycket snyggare och fräschare eller vad tycker ni?


Sen klippte tina mig, klippte lite lugg och även det blev mycket snygg.


Under dagen har tina bakat chokladbollar och chokladkakor så nu ska jag koka lite te och krypa ner i soffan hos världens bästa lillasyster och äta massviss!!
 Vad skulle jag gjort utan henne!!
Hej!

Tack Tant Bella

Titta så fint Tant Bella gjort med vår blogg, ny design!!
Hon tyckte det var dags för en bild på mig nu när jag e stooor :)

 

väggmålning

Igår hittade vi en schablon vi tyckte om och idag kom den upp på väggen!
Resultatet....ja det ser ni här nedan




Vad tycks??

Sen igår hittade vi även ett golv som vi ska lägga i stora rummet så här ser det ut, har lagt ut det ovanpå det vi har nu för att se skillnaden



Sen hittade vi även golv till hallen. laminatgolv som ser ut som klinker i ljusgråfärg. Så nu är det slutshoppat och nu ska det sista fixat här inne sen är vi riktigt nöjda!!

Idag har vi varit ner i johans mormors gamla hus, hela familjen var där o alla killar hög ner träd och så. Kallt som attans så nu e man trött i kroppen, har gjort en brasa nu och ska bara mysa framför tv resten av kvällen!

Hoppas alla haft en trevlig helg!!


Aktiveringskurs 1

Idag började då äntligen en ny kurs, Denna gången var det en aktiveringskurs med Tilda!
Idag gick vi igenom hälsaövning, ögonkontakt, mycket följsamhet (som e ganska tråkigt enligt tilda) och sen avslutade vi med trix som att gå mellan benen och backa. Fick tilda att backa :) Wiii!! Jätte skoj!!
Var 12 hundar anmälde till kursen men bara 6 kom idag, trist!! Tråkigt för det är så många andra som oxå velat gå kursen. Nu ska jag hoppa in i en dusch och värma kroppen, Tilda ligger nerbäddad i en filt i soffan då kaminen inte är igång ikväll.

Gick 1 1/2 timme med vovvarna idag och sista biten gick tilda lös fot :) så duktig min sessa!! Theo gick fint fot men i koppel!Tog bara 1 timme för dem att fatta att det var fot vi skulle gå idag :) skamden som ger sig!

Hej!


Modell för en dag

Lina (johans syster) bjöd med mig på en dag då man ska vara modell :)
Modell för en dag
Kolla hemsidan!
Ska bli jätte kul, man blir stylad och sen tar de en
massa fotto som man sen kan få köpa om man vill!
Så nu är det inte bara vovvarna som ska får agera modeller!!

Happy dogs

Gör lite reklam för vår butik här på min blogg :)
Den 17 februari kommer Happy Dogs till oss på Grizzly Burlöv  Center.
Man bokar in en tid för sin hund/hundar och så fottar de en serie med fotto som de sedan skickar hem till er, därifrån får man sen beställa fotto. Inga köptvång och helt kostnadsfritt. Hur bra som helst! Glöm inte boka tid bara!
Jag ska fotta Theo o Tilda och köpa ett stort fotto som ska upp på väggen!
Så skoj, kommer bli många vovvar i butiken!!

Längesedan

Har inte haft tid att blogga den senaste tiden, i lördags kom bella o krille hit, de hade med sig nintendo wii som vi har köpt av dem så vi spelade lite, nu har jag lagt in mig själv där och ska se om jag orkar träna lite, testade lite yoga igår och det var mycket jobbigare än vad det ser ut att vara!!

I helgen fick kisarna en egen soffa :)





O den blev populär!! Idag e det tråkigt väder och det blir ingen långpromenad i skogen, får hitta på nått skoj inne istället. Imorgonkväll ska jag och tilda börja ny kurs, aktiveringskurs hos Bonizas i Lödde, ska bli skoj, hoppas bara det inte blir massa minusgrader när vi har kurs för då fryser tildis.

Nu ska vovvarna få frukost!
Hej

0 grader och lite lite snö

Igår när vi gick o la oss så kom det lite snö, kan vi inte få mycket snö?? Och låta det ligger under nollgradigt så det blir riktig vinter!!
Igår satte johan in en motorvärmare i min bil så nu kan jag få en varm och skön bil nästan direkt :)
Jobbade i måndags och tisdag men idag e det ju onsdag och då e man ledig.
I söndag målade vi taket i hallen så nu är panelen där med vit. Skönt allt blir ljusare här inne i vår lilla stuga :) Sålde vår gamla soffa och fick ganska bra för den så nu ska vi hitta en grå bäddsoffa till lilla sovrummet!
Igårkväll spelade vi lite spel, Tilda fick testa ett nytt och klarade det galant!
 
Theo gör dogsmarten jätte bra nu inte så vilt som innan


Imorse gick vi upp och mös lite i soffan båda vovvarna var trötta


Sen kom Katty och gjorde oss sällskap
 

Sen gick vi ut och busade i trädgården



Tilda äter gärna snö och slickar på isen




Vi testade även vår nya agilitytunnel som vi fick av pappa i julklapp
En sådan tunnel som blir platt på slutet och den var rolig!!! Nu har vi en vanlig tunnel, platt tunnel. slalom 4 hopphinder och en "däcket".
Nästa vecka börjar jag ny kurs med Tilda - aktiveringskurs i lödde på storegård! Får se om Tilda klarar kylan nu när det är några minusgrader ligger hon mycket hellre framför brasan och myser i timmar!!

Har städat lite hemma nu och tänkte ev. köra iväg för att handla fönsterputs, våra fönster ser för jäkliga ut rent ut sagt! Ikväll ska vi hem till min pappa och titta på vad han hittat på, han ska ha lagt nytt köksgolv och målat litet!

Hej!


Ny soffa

Nu äntligen är där här! En ny soffa!! Denna blev det!


Rum nästan klart

Igår kom benny och hjälpa johan lägga golvet i lilla sovrummet så nu är det färdigt!
Vi har tapetserat om hela rummet målat väggarna vita och gråa, hela taket målade vi vitt och nytt golv. Enda som saknas nu är en till byrå och en bäddsoffa, sen ska det målas en stor vit schablon på den gråa fondtapeten!

Före:
Hittade ingen annan gammal bild, men man ser gamla golvet och tråkiga tapeten. taket var omålat bara vanligt furu innan


Efter:

Grå fondtapet, här ska det bli en stor vit schablong när vi bara hittat rätt motiv.



Datahörnan med ny hylla, här ser man tydligt nya golvet!

Köpte en ny lampa till taket med!

Igår var vi iväg hela dagen jag och johan i affären runt malmö. Vi bokade en ny jätte fin soffa men när vi kom hem så insåg vi att vi inte kommer få in den i huset, ska ringa affären idag och höra om man kan plocka isär den för den var verkligen super snygg! Så isåfall ska den soffan här uppe bort!! Hoppas hoppas hoppas!

Ha en trevlig helg allihopa!

Stod om de förgiftade katterna i området i HD igår och idag helsida i kvällsposten!!

Nyårsafton!!

Nu är nyårsafton över, Vi ligger allihopa i soffan och degar! Varför blir man så trött efter tolvslaget??

Idag kom Tina Sabina och Leffe hit. Det blir sillamacka till förrätt och sen fondue med oxfile och kyckling till huvudrätt sen marängswiss till efterätt. Vi har hunnit med att spela spel, guinnes world record och let´s dance. Let´s dance var klart roligast men det var jag nog ensam om att tycka!! Eller syrran var på min sida iallfall!
E riktigt mätt nu och trött!!

Lite bilder från kvällen kommer här!

Min frisyr!!



  

Jag o tina i en wienervals 
Jag och leffe i tango   
tina och johan i en chacha
Tina övar inför chacha 

Det var verkligen inte lätt men himla skoj!!

+ för i ikväll var att vovvarna inte blev rädda, gav dem varsitt öra innan vi gick iväg för att skjuta rakteter(gick nerför vår gata till en stor äng för att undvika träffa träden)
När jag kom tillbaka satt theo som vanligt och väntade medan tilda tuggade ivrigt på grisöra nummer 2 :)

Nu ska jag borsta tänderna och plocka undan lite, alla andra sover eller tittar på james bond!

Gott Nytt År på er allihopa!!

RSS 2.0