Ikväll har vi varit hos Tina och Morgan! J...

img_4452 (MMS)

Ikväll har vi varit hos Tina och Morgan! Jag fick detta fina "fat" av Tina i present, har velat ha ett sånt länge! Tack snälla Tina! Imorgon ska vi till mamma och Magnus, Tina är nere och hälsar på! Nu e det dags att sova! Natti!!


Igår skulle pappa ut med jobbet så jag ock...

img_9777 (MMS)

Igår skulle pappa ut med jobbet så jag ock mamma åkte till mormor och Magnus! Mamma fick middag sen mös jag med mormor hela kvällen! Åt vid 8 somnade sen i mormors famn kl 9, halv 12 var det dags att hämta pappa , halv 1 hemma igen, jag sov som en stock, kvart i 6 imorse väckte mamma mig för mat sen somna jag igen för att vakna nu kl 9.  Ojojoj rekord! Nu ska jag duscha med pappa!


Födelsedagspresent!!  Idag var vi på BVC L...

img_5883 (MMS)

Födelsedagspresent!!  Idag var vi på BVC Lukas väger nu 5475g och är 58 cm lång imorgon blir han 2 månader! Den 9 mars ska vi börja i en mammagrupp:) ska bli skoj att träffa fler i samma situation! Efter BVC åkte vi och köpte nytt chassi till barnvagnen, min present! Hade inte svängbara på det förra och lat som man är blir det lättare att köra nu :) Nu blir det middag lax och potatis!


Så här glad är jag idag, hoppas humöret hå...

img_3723 (MMS)

Så här glad är jag idag, hoppas humöret håller i sig! Haft en jobbig natt, spydde jätte mycket men efter 4 somnade jag gott hos mamma då min säng inte var så trevlig att sova i! Nu ska vi på äventyr!


Smile




Det är så att man smälter!!




Idag var Bella och Elias här och jag fin present, massa choklad och en jätte fin ljuslykta, tack snälla bella!
Imorgon ska jag och Lukas träffa en tjej som jag gick skolan med 1-9. Hon fick en son 5 dagar innan mig, ska bli skoj att träffa någon annan som är i samma situation som mig!
Fick plats på babysimmet så om 3 veckor ska vi börja, skojigt!

Brr idag är det kallt och rått, går en långrunda varje dag med vovvar och barnvagn men idag var det riktigt kallt om låren (glömde långkalsongerna) men det är ändå skönt att komma ut och röra på sig! Är nu nere i min vikt som jag hade innan graviditeten, nu är det bara magmusklerna som ska tillbaka lite, de har ju skurit i dem så det tar ju lite tid....

Har blivit bortskämd med att lukas brukar sova först 6-7 timmar och sen äter han för att sen sova 3 timmar till, men de senaste nätterna har han fått för sig att äta var 4 timme....drygt!

Snart fyller tilda 3 år, tänkt vad tiden går!! Vet inte om vi kommer ta ut oss på agilitybanorna i år, vi får se om tiden räcker till!

Nu vaknade lilleman efter 1 timme på soffan!!

När jag är ute och går med hundar och Luka...

img_9810 (MMS)

När jag är ute och går med hundar och Lukas vill theo gärna bära min vante men idag ville jag ha den för mig själv så han fick bära Lukas nalle!!


Jag ska få en kusin!!! Moster Tina och Pat...

img_5819 (MMS)

Jag ska få en kusin!!! Moster Tina och Patrik väntar bebis i slutet av juli!! Som vi ska busa!! Igår åt jag vid 21 somnade vid 22 och sov till kvart i sex :) åt och somnade igen vaknade halv 9 !! Mamma är utvilad, lyx!!!!  Igår var vi hos morfar och tant Nettan! Ikväll ska vi till familjen Andersson i Kävlinge! Nästa vecka ska mamma o pappa på bio så jag ska vara hos mormor och Magnus!  Trevlig helg!!


Bus på hög nivå idag!!!

img_6615 (MMS)

Bus på hög nivå idag!!!


7v och 4 dagar gammal

 

Oj vad tiden går snabbt! Nästa fredag blir lukas 2 månader gammal!
Han har de senaste dagarna börjat dregla lite, får införskaffa några fina dregelhaklappar :)  Igår ville han hela tiden ha händerna i munnen och då tittade jag och upptäcker något vitt under tandköttet, tand redan?? På höger sida där uppe, får se om det händer något mer känns lite tidigt att få tand nu, händer kanske inte mer!

Skickade iväg lite bildbeställning igår och denna bilden tyckte jag var så fin :)

Vi har även hunnit boka tid för dop blir den 17 april, anmält oss till babysim hoppas vi kommer med denna omgången, verkar ha blivit väldigt populärt!
Annars fördriver jag hundarna och lukas våra dagar mest hemma, tar en långpromenad varje dag, e ganska trött på blåsten nu!!
Ska se om jag inte kan hitta nått ställe där jag kan träffa andra mammor med barn, blir lite långtråkigt att bara sitta hemma!

imorgon ska jag upp till väla och kolla in deras nya butik, inom en runda på babyland och kolla :) sen blir det middag hos pappa och nettan, johan ska jobba över!

nu tänkte jag ta en runda med dammsugaren, ligger vita tussar i hela huset som katterna har busat inatt!!

Idag har jag haft lite kalas för familjen!...

img_4497 (MMS)

Idag har jag haft lite kalas för familjen!tack alla för att ni kom och tack för presenterna! Fick blommor, pengar, morgonrock, tunika, halsband och våffelgärn!  Lukas har varit jätte duktig hela dagen och somnade direkt när alla gästerna gått hem! Ligger nu och myser i soffan! Kvällsmat nu sen solsidan sen Wallander!!


Stormen inatt lyckades knäcka grannen ena ...

img_3557 (MMS)

Stormen inatt lyckades knäcka grannen ena tall så den trillade in till oss, som tur var så klarade sig staketet så inget blev skadat! Idag har jag känt mig som en riktigt mjölkkossa! Lukas har velat äta lite men ofta, så det har inte blivit gjort mycket här! Sotaren var här idag , typiskt så kom de precis när jag matade Lukas gick snabbt avbryta :) undrar om sotare någonsin blir rena??? Började på middagen innan har Inte lyckats börja på den tills Johan kommer hem sen Lukas kom men misslyckades igen då Lukas vaknade och ville ha mat igen! Hinner iallafall början på den innan johan kommer hem! Förresten har Lukas mage blivit bättre, nu ska vi bara luska ut vad det var som hjälpte jag tror sempers magdroppar!!


Nu ligger jag och mamma o myser i soffan s...

img_8196 (MMS)

Nu ligger jag och mamma o myser i soffan snart dags att sova! Lukas har haft lite problem med gaser i magen men idag har det inte varit så farligt får hoppas det fortsätter så! Igår var lukas på sin allra första fest han var på ett bra humör :) idag har vi bara varit hemma och städat lite! I fredags var vi på en återträff med Föräldrargruppen, kul att se alla andra med sina bebisar och höra hur de gick! Vi var närmst att få på julafton!!  Nu är det film som gäller!!


shopping

då var vi inne i februari, idag ska jag till tandläkaren, anar oro :(
har sällan tid att sitta ner framför datorn nu så blogginlägg blir oftast via mobilen, snabbt och lätt, men nu ser det ut så här hemma hos oss

 fast theo ligger bredvid honon nu

Vi har som sagt haft lite problem med lukas mage, han har väldigt mycket gaser och han tycker de är jätte jobbiga, har varit några nätter nu med dålig sömn men inatt sov han till halv 6 och somnade vid halv 12 tror jag, han ville icke somna igår låg bara och mös i famnen med stooora ögon! försökte ge honom lite magmassage igårkväll och kanske gjorde det nytta, bvc sköterskan ska visa mig imorgon! han spyr väldigt mycket med men det oroar mig inte så mycket, är oftast ganska normalt att de spyr mycket!

igår tog vi fram en leksak som vi fick av leffe o sabina som gör massa olika djur-läten så här kul var den


johan fick igår present till lukas från sitt jobb, jätte fina dräkter från villervalla

 tack så mycket, jätte fina!!

jag var på center syd igår och lukas fick ett par badbyxor :)

sen fyndade jag ett grått linne och 2 tunikor till mig själv, har knappt handlat kläder sedan magen började växa

 

imorgon är det läkarkontroll på bvc för lukas!på fredags ska vi på efterträff med föräldrargruppen, hoppas många kommer kan bli skoj att höra hur det gick för alla!!
på lördag ska lukas på sin första fest, hemma hos leffe o sabina!

nu ska jag mysa med lukas o vovvarna, vi har ännu inte gått upp ur sängen idag :)

RSS 2.0